Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Kendine İyi Bak "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel'in kek kalıbında sarma ve tahta kaşıkları temizlemenin püf noktalarını verirken, Kalıcı Makyaj Uzmanı Beyhan Ateşoğlu kalıcı kaş uygulamasıyla ilgili bilgiler paylaşıyor. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Kayhan Turan'ın hangi durumlarda diz protez ameliyatı yapılması gerekir, robotik diz protez cerrahisi nasıl yapılır, diz protezlerinin ömrü ne kadardır sorularını yanıtlarken, Tıbbi Bilgiler ve Kozmetik Uzmanı Seda Sakacı 5 aşamalı yaşlanma geciktirmeye yardımcı formül, 3 aşamalı doğal sivilce kürü ve sarkmaları önlemeye yardımcı kaşık masajını anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          10:30

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Oyuncu Alican Aytekin ile hamsili pilav, pazılı mercimek çorbası, vitamin salatası ve unsuz waffle yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 4 aylık evli, 27 yaşında, satış temsilcisi Funda Hanım'ın evine konuk olunuyor. Funda Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Zahide Yetiş'le Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Estetik Cerrah Doç. Dr. Hayati Akbaş estetikle ilgili son gelişmeler, güzellik sırları ve güncel uygulamaları paylaşırken, Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Bülent Tıraş kadın hastalıkları ve zor gebeliklerle ilgili merak edilen soruların yanıtlarını veriyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Eyyvah Eyvah 'Türk Filmi'
          20:00

          Eyyvah Eyvah 'Türk Filmi'

          Eyyvah Eyvah Yönetmenliğini Hakan Algül'ün yaptığı, Ata Demirer, Demet Akbağ, Özge Borak, Salih Kalyon ve Tanju Tuncel gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Eyvah Eyvah" Perşembe akşamı Show TV'de! Hüseyin, Trakya'nın bir köyünde ninesi ve dedesiyle büyüyen bir delikanlıdır. İki büyük aşkı klarnet çalmak ve Müjgan ile hayatı mutlu devam ederken, hiç beklemediği bir olay onu köyünden ayırır. İstanbul'a gelen Hüseyin'e önce klarneti, sonra da şarkıcı Firuzan destek olacaktır. İstanbul'un gece kulüplerinde fırtına gibi esen Firuzan'ın hayatı rengârenk ve bir o kadar da karışıktır. Hüseyin ile tanışınca hayatına hem kahkaha hem macera dâhil olacaktır.

        •  Bi Küçük Eylül Meselesi 'Türk Filmi'
          22:15

          Bi Küçük Eylül Meselesi 'Türk Filmi'

          Bi Küçük Eylül Meselesi Yönetmenliğini Kerem Deren'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Engin Akyürek, Ceren Moray, Ege Aydan, Ebru Aytaç gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Bi Küçük Eylül Meselesi", Perşembe akşamı Show TV'de! Eylül hayatta istediği her şeye sahip olan güzel ve neşeli bir kadındır. Ancak bir gün, başına gelen şanssız bir olay sonucu son bir ayını unutur. Ailesi, arkadaşları her şeyin yolunda olduğunu söyleyip dururken, Eylül bir şeylerin ters gittiğini anlamaya başlar ve hatırlamadığı bir ayın peşinden Bozcaada'ya gider. Orada, daha önce hiç görmediği derbeder, garip bir adamla karşılaşır.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          00:30

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:15

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)