Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayat Güzeldir Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Esra Harmanda'nın keyifli sunumuyla ekrana gelen program "Hayat Güzeldir"de bugün Psikolog Derya Öztürk çocuklukta yaşanan travmalar bizi nasıl etkiliyor, panik atak sırasında vücudumuzda neler oluyor, panik atak sırasında ve sonrasında ne yapılmalı sorularını yanıtlarken, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Kerem Bıkmaz bel ve boyun ağrıları, hamarat hanım hastalığı, ev işi yaparken dikkat edilmesi gerekenleri anlatıyor. Uzman Estetisyen Çiğdem Akman ise cilt bakımı için evde yapılabilecek doğal önerilerde bulunuyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Cumartesi Sürprizi Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Elif Özkul'un sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Eşi Muhterem Nur, Müslüm Gürses'in heykelini karşısında görünce nasıl duygusal anlar yaşadı? Tuba Ünsal yeni aşkıyla trafik çevirmesinde nasıl yakalandı? Tuba Büyüküstün'den "ressamlık" pozları! Sıla evliliğe nasıl yeşil ışık yaktı?

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu Lezzet Yolculuğu'nda Turgay Başyayla, sanatçı kişiliğini türküleri eşliğinde sizlerle buluşturacak. Yörenin lezzetlerini, kimi zaman yöreye özgü restaurantlarda aşçılarımız ile kimi zamansa Anadolu insanının bilgeliğiyle yoğrulmuş ninelerimiz ve teyzelerimizin görsel bir şöleni andıran otantik yemek tarifleriyle sizlere sunacak ve lezzet rüzgarları estirecek. Türkiye'yi karış karış gezip yöresel tatları ekrana taşıyan Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu'nun bugün Denizli'de, ilk durağı Çal ilçesine bağlı Kabalar köyü oluyor. Köy halkı davul ve zurna eşliğinde coşkulu bir karşılama yapılıyor. Kazanda keşkek, kazanda sulu kavurma, kuru patlıcan dolması, ovalamaç yapılıyor. Köyün hanımları sac üzerinde ekmek ve gözleme pişiriyor. Turgay Başyayla, Denizli'nin tarihi çarşılarını geziyor. Denizli kebabının sırları ekrana geliyor. Tahinli pide ve göveç anlatılıyor. Kaburga dolması, tas kapama, armut tatlısının püf noktaları anlatılıyor. Müzik ekibinin yöresel türküleri eşliğinde sunuluyor.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          14:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Yeni Gelin 'Dizi'
          20:00

          Yeni Gelin 'Dizi'

          Yeni Gelin Bella, Hazar'ın ameliyat olacağı fikrine daha fazla dayanamamış, fenalaşmıştır. Bella'nın bundan sonra çok dikkat etmesi gerekmektedir. Ama bu durum Hazar'ı kararından da tavrından da alıkoymaya yetmez. İki aşığın arasına buz dağları girmiştir. Ne Hazar geri adım atar ne Bella bildiğinden geri kalır. Aralarında gerilim gittikçe tırmanmaktadır. Bu durum Bella'yı fazlasıyla üzmektedir. Konakta aşk acısı çekenler sadece onlar değildir. Sevip de kavuşamamanın kitabını yazan Şirin-Baran ikilisi yine ayrılıkla sınanmaktadır. İki aşığın arasına kara çalılar girmiştir. Yine birbirlerine hasret, yine vuslatı beklemektedirler. Ama Baran'ın artık bekleyecek sabrı kalmamıştır. Rapunzel gibi kuleye kapatılan sevgilisini kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Tabii ki Möhteber de buna engel olmak için her şeyi yapacaktır. Kazanan aşk mı, yoksa güç mü olacaktır? Kalender'in adaylığını açıklamasıyla Bozok Konağı'nda da hareketli günler başlamıştır. Kalender'in tek amacı Möhteber'i ekarte etmektir. Bunun için elinden gelen her şeyi yapar. Ne yapıp edip Möhteber'den bir adım öne geçmeye çalışır. Ama gözünden kaçan "küçük" bir detay yüzünden bunu yapamaz. Kalender, bu detayı fark mı edecektir, yoksa Möhteber'den hep bir adım geride kalmaya devam mı edecektir? Bozok Konağı, birden fazla kırık kalbe ev sahipliği etmektedir. Hazar, Baran, Kağan... Hepsi kalbi (ve kafası) kırık bir haldedir. Kağan bunu onarmanın kendince yollarını bulmuştur, Baran'ın da teslim olmaya niyeti yoktur. Ama Hazar'ın ne yapacağı herkeste bir soru işaretidir.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:15

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)