Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm) Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak artık hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Çay Uzmanı Neslihan Keskinoğlu lezzetli çay demlemenin püf noktalarını verirken, Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Özdemir sedef hastalığı nasıl oluşur, sedef hastalığı bulaşıcı mıdır, sedef hastalığında tedavi seçenekleri nelerdir sorularını yanıtlıyor. Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş'ın estetik ameliyatla ilgili bilgiler vereceği programda Protez Uzmanı ve İş Hekimi İlker Arslan diş beyazlatma ile ilgili merak edilenleri paylaşıyor. Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel ise evde pide yapmanın en kolay yolu pratik milföy pide tarifi veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          10:30

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Yeni Bölüm)
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Yeni Bölüm)

        •  Gelin Evi (Yeni Bölüm)
          13:00

          Gelin Evi (Yeni Bölüm)

        •  Zahide Yetiş'le (Canlı)
          15:00

          Zahide Yetiş'le (Canlı)

          Zahide Yetiş'le (Canlı) Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleri ile Show TV'de izleyicileriyle buluşuyor. Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Araştırmacı-Yazar Mehmet Ali Bulut kan grubuna göre nasıl beslenmeliyiz, çocuklarımıza isim seçerken nelere dikkat etmeliyiz, isimler kaderi etkiler mi sorularını yanıtlarken, Kök Hücre ve Eklem Tedavisi Uzmanı Dr. Yüksel Büküşoğlu kök hücre ile ilgili bilinmeyenleri anlatıyor.

        •  Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        •  Çukur (Yeni Bölüm)
          20:00

          Çukur (Yeni Bölüm)

          Çukur / Yeni Bölüm Çukur Pazartesi akşamı 2. sezonun 7. bölümüyle ekrana gelecek. Vartolu'nun Yamaç'ı dinlemeyerek harekete geçip yakalanması Yamaç'ı deliye döndürecek. Artık sadece Cumali'yi değil, Vartolu'yu da kurtarmak zorunda kalacak. Metin ve Kemal'i yanına alarak harekete geçen Yamaç'ın gözü hiçbir şey görmeyecek. Çeto'yu kurtarmak için plan yapan Mahsun, hiç beklemediği anda Yamaç'ı karşısında görecek. Büyük bir mücadelenin yaşanacağı bölümde Karaca, Sena'dan yardım isteyecek. Babasının çevresinden ayrılmayan Selim'in İdris ile karşılaşması ise ekran başındakilere duygu yüklü anlar yaşatacak.

        •  Cengiz Han
          00:15

          Cengiz Han

        •  Gülperi (Tekrar)
          02:45

          Gülperi (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:15

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)