Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yaşam Kendine İyi Bak- Genel İzleyici
          08:00

          Yaşam Kendine İyi Bak- Genel İzleyici

          Kendine İyi Bak Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak artık hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Ekmek Ustası Mine Ataman lezzetli ekmek yapmanın püf noktaları, tok tutan siyez ekmeği ve tam buğday ekmeği tarifi verirken, Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş estetik olmaya karar verenler ilk olarak ne yapmalı, doktorların önerisi hastanın kararında ne kadar etkili olur sorularını yanıtlıyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan'ın diş eti hastalığı ile ilgili bilgiler vereceği programda, Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel zaman kazandıran kolay tarifler paylaşıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Yaşam Pelin Karahan’la Nefis Tarifler-Tekrar
          10:30

          Yaşam Pelin Karahan’la Nefis Tarifler-Tekrar

        •  Yaşam Pelin Karahan’la Nefis Tarifler
          11:45

          Yaşam Pelin Karahan’la Nefis Tarifler

          Yaşam Pelin Karahan'la Nefis Tarifler Ekranların sevilen ve özlenen yüzü Pelin Karahan, hafta içi her gün tadı damakta kalacak yemeklerini yapmak için mutfağa giriyor! Sofraları ziyafete dönüştürecek lezzetlerden, çay sohbetlerini şenlendirecek tariflere, sürpriz konuklarla birlikte Anadolu mutfağının eşsiz tatlarını sofralara getiriyor. Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Ecem Köroğlu ile muzlu muffin, karalâhana cipsi-pancar cipsi-dip sos, pastırmalı tavuk şişler ve nohutlu ve bezelyeli karnabahar salatası yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Yarışma Gelin Evi- Genel İzleyici
          13:00

          Yarışma Gelin Evi- Genel İzleyici

          Yarışma Gelin Evi Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası Gelin Evi'nde! Gelinler mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 3 yıllık evli, 24 yaşında, muhasebeci Mihrican Gelin'in evine konuk olunuyor. Mihrican Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Yaşam Zahide Yetiş’le- Genel İzleyici
          15:00

          Yaşam Zahide Yetiş’le- Genel İzleyici

        •  Haber Show Tv Ana Haber- Genel İzleyici
          18:45

          Haber Show Tv Ana Haber- Genel İzleyici

        •  Yerli Dizi Çukur
          20:00

          Yerli Dizi Çukur

          Çukur / Yeni Bölüm "KURT SÜRÜYE GECE İNER!" Show TV'de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur'un merakla beklenen yeni bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Koçovalılar ve Karakuzular harekete geçerken, Cumali'nin Celasun'a, "Kurt sürüye gece iner!" sözleri dikkat çekiyor. Dövüş sahnelerinin heyecanı yükselttiği, büyük mücadelenin başladığı tanıtımda İdris, Meliha'yı anıyor. Sultan'ın gözyaşlarının ekrana geldiği anlarda, İdris'in "Bir insan kendini bile isteye, gözünü bile kırpmadan uçurumdan aşağı atar mı?" sözleri merak uyandırıyor. Çukur'un Pazartesi akşamı ekrana gelecek 2. sezonun 8. bölümünde Aliço'nun yardımıyla Ersoy'un açığını yakalayan Yamaç, Vartolu'yla da kafa kafaya verip Karakuzulara karşı yeni planlar yapacak. Selim'in yıllardır merak ettiği soru, İdris'i geçmişe götürecek. Baba-oğul arasındaki yüzleşmede İdris, Meliha ile ilgili itiraflarda bulunacak. İkilinin karşı karşıya geleceği an ise merakla beklenecek. Celasun, Ayşe ve Karaca, her yerde Akşın'ı ararken; başına açılan dertler Celasun'u köşeye sıkıştıracak. Sena, Karaca'nın yardım isteğini ve Akşın'la ilgili durumları Yamaç'la paylaşacak. Cumali yine Yamaç'ı dinlemeyip kendi bildiği yoldan giderken Celasun'un kendini içinde bulacağı oyun, Koçovalılar ve Karakuzular arasındaki mücadeleyi etkileyecek.

        •  Yerli Dizi Gülperi-Tekrar
          00:15

          Yerli Dizi Gülperi-Tekrar

        •  Yerli Dizi Yeni Gelin-Tekrar
          02:45

          Yerli Dizi Yeni Gelin-Tekrar

        •  Yarışma Çocuktan Al Haberi-Tekrar- Genel İzleyici
          05:00

          Yarışma Çocuktan Al Haberi-Tekrar- Genel İzleyici