Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Esra Harmanda'nın keyifli sunumuyla ekrana gelen program "Hayat Güzeldir"de bugün Sağlıklı Yaşam ve Detoks Uzmanı Gül Kaynak ev yapımı "Otlu kaju peyniri", "Kolay kaju sütü" tarifleri ve sağlıklı yaşama dair önerileriyle konuk olurken, Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Berktuğ Erdoğan görme sorunlarında göze dokunmadan uygulanan No Touch lazer tedavisini detaylarıyla anlatıyor. Akrofonoloji ve Bioenerji Uzmanı Kemal Haluk Cebe bioenerji hakkında merak edilenleri paylaşırken, Estetik Cerrah Op. Dr. Selçuk Aytaç özellikle obezite ameliyatlarından sonra yaşanılan karın, bacak, göğüs ve kollardaki sarkmalarda hangi estetik ameliyatlar yapılıyor sorusunu yanıtlıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Elif Özkul'un sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Deniz Çakır, Prof. Dr. Canan Karatay'a neden sert çıktı? Ahmet Kural'ın Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla ilgili son gelişmeler! Ahmet Kural'ın ifadesinde neler var? Dilan Çiçek Deniz, Furkan Andıç'la ayrılığına dair sessizliğini bozdu! Bestemsu Özdemir, Engin Akyürek'le aşk iddialarına ne dedi?

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu

          Türkiye'yi karış karış gezip yöresel tatları ekrana taşıyan Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu'nun bugün Kütahya'da ilk durağı Merkez ilçesine bağlı Yoncalı köyü oluyor. Köyde davul zurna eşliğinde coşkulu bir karşılama yapılıyor. Kazanda tekke çorbası, kazanda mercimekli bulgur pilavı, cimcik, kelem dolması, patatesli köfte yapılıyor. Köyün hanımları sac üzerinde gözleme pişiriyor. Turgay Başyayla Kütahya'nın tarihi çarşılarını geziyor. Patlıcanlı muska böreği, tuzda etin sırları ekrana geliyor. İncik kebabı ve kabak tatlısının püf noktaları anlatılıyor. Yaprak mantı, kuzu kafes, soğan dolması anlatılıyor ve müzik ekibinin yöresel türküleri eşliğinde sunuluyor.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          14:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Yeni Gelin 'Dizi'
          20:00

          Yeni Gelin 'Dizi'

          Yıllardan beri süre gelen geleneği bozmaya, tek eşli bir hayata adım atmaya, küçük çekirdek ailesi içinde mutlu mesut yaşamaya kararlı olan Kalender Ağa, belediye başkanlığı adaylığından vazgeçerek Möhteber ve Ayşe'yi boşadı. Türkmen ve Müsellim'i evlendirmeye kararlı olan Bella, Kalender'in desteğiyle kısmet bulmaya çalıştı. Müsellim'e kız bulmaya çalışan Bozokların gönüllerince eğlendiği partiyi kana bulamaya niyetli olan Nazgül herkesin mutluluğunu kursağında bıraktı. Bozoklar, facianın eşiğinden döndüğünü zannettiği anda çok daha büyük bir facianın eşiğine geldi. Kalender'den intikamını almak için samanlığı ateşe veren Ayşe, Bella'yı da çok büyük bir tehlike altında bıraktı. Dumanlar arasında kalan Bella ve Ayşe'nin imdat çığlıkları her yeri inletirken, yardıma gelen Hazar, Bella'yı kurtarabilecek miydi?

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:15

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)