Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak artık hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Eczacı, Fitoterapist ve Gaps Diyet Uzmanı Elif Kaya Gaps diyet nedir, sızdıran bağırsağın tehlikeleri nelerdir sorularını yanıtlarken, Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş vücut germe ve sarkma ameliyatları hakkında bilgi veriyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan diş taşları hakkında merak edilenleri cevaplarken, Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel üç malzemeyle yapılan kolay incir uyutması ve kış aylarının vazgeçilmezi olacak bir lezzet, kış pilavı tarifi veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Pelin Karahan’la Nefis Tarifler-Tekrar
          10:30

          Pelin Karahan’la Nefis Tarifler-Tekrar

        •  Pelin Karahan’la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan’la Nefis Tarifler

          Ekranların sevilen ve özlenen yüzü Pelin Karahan, hafta içi her gün tadı damakta kalacak yemeklerini yapmak için mutfağa giriyor! Sofraları ziyafete dönüştürecek lezzetlerden, çay sohbetlerini şenlendirecek tariflere, sürpriz konuklarla birlikte Anadolu mutfağının eşsiz tatlarını sofralara getiriyor. Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Hülya Şahin ile kivili-muzlu pasta, mini cupcake, sebzeli tuzlu muffin, fesleğenli patates kuleleri ve baharatlı milföy çubukları yapımını gösteriyor.

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası Gelin Evi'nde! Gelinler mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 6 aylık evli, 26 yaşında, yönetici Aylin Gelin'in evine konuk olunuyor. Aylin Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş’le
          15:00

          Zahide Yetiş’le

          Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleri ile Show TV'de izleyicileriyle buluşuyor. Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; nasıl beslenmeliyiz, sağlıklı, fit ve uzun yaşamanın sırrı nedir sorularını yanıtlamak üzere İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Osman Erk konuk oluyor.

        •  Show Tv Ana Haber
          18:45

          Show Tv Ana Haber

        •  Çukur 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Çukur 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          Celasun'un kendisine silah doğrulttuğundan habersiz olan Cumali ile Celasun, Karakuzularla karşı karşıya gelecek ve Çukur'un çatılarında soluksuz bir kovalamaca yaşanacak. Akşın'ı gördükten sonra aileyi yeniden bir araya getirmeye kararlı olan Sena, Yamaç'ı İdris'le buluşturmak için çabalayacak. İdris ve Yamaç'ın karşı karşıya gelmesi ekran başındakilere duygu yüklü anlar yaşatacak. Cumali ise İdris'i görme konusunda tereddütte kalacak. Ersoy'un açığını yakalayan Yamaç, bu kozu kullanmaya devam ederken Çeto'nun Vartolu için yaptığı bir plan, Vartolu'yu zorlu bir karar aşamasına sürükleyecek.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:00

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)