Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Meltem Açıkel pratik ve lezzetli tarifleriyle konuk olurken, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Meral Kozakçıoğlu kireçlenme sebepleri ve tedavi yöntemlerine dair merak edilenleri anlatıyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gültekin'in kadın hastalıkları ve tedavi yöntemlerine dair bilgi vereceği programda, Danışman Astrolog Sare Palaska çocuğunuzun doğum haritasında hangi meslek yazıyor, çocuğunuz hangi mesleği seçerse daha başarılı olur sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          10:30

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Hatice Cihan ile sıcak kısır, tavuk ciğerli patates salatası, pastırmalı kadayıf börek ve Hürrem gözü tatlısı yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 1 yıllık evli, 26 yaşında, yönetici Ebru Gelin'in evine konuk olunuyor. Ebru Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Elif Korkmazel lezzetli tarifler verirken, İç Hastalıkları ve Hematoloji Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Çetiner kanserin tedavisi var mı, kanser bitkilerle tedavi edilebilir mi sorularını yanıtlıyor. Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. İbrahim Aşkar ise bedenimizde oluşan deformasyonlardan nasıl kurtuluruz, vücut sarkmalarının çözümü nedir, genç bir görünüme kavuşmanın püf noktaları nedir sorularını yanıtlamak üzere konuk oluyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Kılıç Ustası 'Yabancı Film'
          23:45

          Kılıç Ustası 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Tung-Shing Yee'nin üstlendiği, Kenny Lin, Peter Ho, Yiang Jiang gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Kılıç Ustası" Çarşamba gecesi Show TV'de! Güçlü bir kılıç ustası, ölümcül yeteneklerinin başkalarına verdiği yıkıcı etkiden rahatsız olur. Dövüş sanatlarının doğası olan kan dökmek ve şiddet nedeniyle kendini toplumun sınırında dolaşan mütevazi bir berduş hayatı yaşamaya mahkum eder. Ancak kötü geçmişi onun sessizce arkasını dönüp gitmesine izin vermez. Kılıç ustasının bu kadar çok istediği huzuru bozanlara karşı koymak için kılıç kullanma yeteneğini tekrar kazanması gerekecektir.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          01:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Yeni Gelin  'Dizi' (Tekrar)
          04:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)