Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Esra Harmanda'nın keyifli sunumuyla ekrana gelen program "Hayat Güzeldir"de bugün Psikiyatrist Prof. Dr. Tanju Sürmeli depresyon sebepleri, belirtileri ve tedavi yöntemleri neler, çocuklarda dikkat eksikliği varsa ne yapılmalıdır sorularını yanıtlarken, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Aylin Şimşek çocuklarda görülen kış hastalıkları ve tedavi yöntemlerini paylaşıyor. Nöroloji Uzmanı Dr. Başak Bolluk Kılıç ise Parkinson hastalığı ve tedavi yöntemlerini anlatıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Elif Özkul'un sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Tuba Büyüküstün'ün Emmy'de olay yaratan kıyafeti ve güzel oyuncunun en şık kıyafetleri... Osman Yağmurdereli'nin eşinden müthiş iddia! Gülben Ergen bir zamanlar Kadir İnanır'la aşk yaşadı mı? Demet Şener'den "kısa paça" modasına veryansın... Ferhat Göçer kızıyla yaşadığı problemle ilgili sadece Show TV'ye konuştu! Türkiye'yi ekrana kilitleyen Çarpışma'nın ilk bölümünde neler oldu?

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu

          Türkiye'yi karış karış gezip yöresel tatları ekrana taşıyan Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu'nun bugün Mersin'de ilk durağı Tarsus ilçesine bağlı Say köyü oluyor. Köy halkı davul zurna ve folklor ekibi eşliğinde coşkulu bir karşılama yapılıyor. Kazanda döğme çorbası, kazanda eya dolması, lepe yemeği, tutmaç çorbası, ciğerli pilav, karakuş tatlısı yapılıyor. Köyün hanımları sac üzerinde sıkma börek yapıyor. Turgay Başyayla Mersin'de bulanan öğretmenlerimizi ziyaret ederek öğretmenler gününü kutluyor. Turgay Başyayla Mersin'in tarihi çarşılarını geziyor. Beğendili kuzu incik, zeytinyağlı vişneli sarma, ıspanaklı içli köfte yapımı anlatılıyor. Tantuninin sırları ekrana geliyor. Nohutlu Arap dolması, tepsi böreği, turunç tatlısının püf noktaları anlatılıyor. Müzik ekibinin yöresel türküleri eşliğinde sunuluyor.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          14:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          15:00

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Final)
          20:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Final)

          Bella'nın sancısıyla tüm konak, ayağa kalkmıştır. Herkes Hazal bebeğin heyecanı içindedir. Fakat şimdilik herkesin hevesi kursağında kalmıştır. Fakat bu deneyimden sonra Bella; konaktaki sınavların şiddetini arttırmıştır. Herkes dedelik, nenelik, yengelik, amcalık, babalık sınavındadır. Bella, kimsenin gözünün yaşına bakmaz. Şirin de başka bir sınavın eşiğindedir. Yıllardır kurduğu hayalin eşiğinde beklemektedir. Sonunda hayalleri gerçek olacaktır. Tabi, sınavı kazanabilirse... Heyecandan her şeyi berbat etmezse, hayallerine kavuşması an meselesidir. Bella da hayaline, biricik kızına kavuşmaya çok yaklaşmıştır. Sonunda hayalini kurduğu aileye kavuşacaktır. Herkes, bir bir mutluluğa doğru yelken açmaktadır. Nazgül, kendini Kağan'a ispat etmek için içindeki canavarla savaşmakta, kumalar el birliğiyle entrikalarına devam etmektedir. Sonunda Bozoklar, hak ettikleri mutlu sona doğru emin adımlarla yürümektedirler. Bu son hepsinin hayalindeki gibi mi olacaktır? Kalender, sonunda hayal ettiği mutlu aile tablosuna kavuşabilecek midir? Yeni gelinimiz, yıllarca mücadelesini verdiği mutluluğu yakalayabilecek midir? Yeni gelinin aşkı uğruna tasını tarağını toplayıp başlattığı bu hikâye nasıl bitecektir?

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:15

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)