Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak artık hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Yemek Yazarı Kadriye Uysal kış sofralarının vazgeçilmezi ekşili köfte ve tadına doyulmaz bir lezzet kuru patlıcan dolması tarifleri verirken, Evlilik Danışmanı ve Psikolog Çift Aslı Dalan ile Uğur Dalan mutlu bir evliliğin olmazsa olmazları nelerdir, ilişkilerde ödün verilmesi hangi hatalara neden olur, evliliklerde ailelerin araya girmesi nasıl engellenir sorularını yanıtlıyorlar. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş burun ameliyatlarıyla ilgili merak edilenleri paylaşıyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan zirkonyum diş hakkında bilgiler verirken, Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel eskimiş eşyaları değerlendiriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 26 Kasım Pazartesi günü saat 08.00'de Show TV'de!

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          10:30

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Ekranların sevilen ve özlenen yüzü Pelin Karahan, hafta içi her gün tadı damakta kalacak yemeklerini yapmak için mutfağa giriyor! Sofraları ziyafete dönüştürecek lezzetlerden, çay sohbetlerini şenlendirecek tariflere, sürpriz konuklarla birlikte Anadolu mutfağının eşsiz tatlarını sofralara getiriyor. Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Süreyya Öztürk ile garnitür çorba, Çerkes tavuğu, tavuk göğsü tatlısı, közlenmiş biberli, peynirli tavuk ve sarımsaklı pilav yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!Pelin Karahan'la Nefis Tarifler, 26 Kasım Pazartesi günü saat 11.45'te Show TV'de!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası Gelin Evi'nde! Gelinler mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 4 aylık evli, 22 yaşında, ev hanımı Nur Yeliz Gelin'in evine konuk olunuyor. Nur Yeliz Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar. "Gelin Evi", 26 Kasım Pazartesi günü saat 13.00'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleri ile Show TV'de izleyicileriyle buluşuyor. Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün Elif Korkmazel pratik yemekleri ve lezzetli tarifleriyle konuk olurken, Uzman Klinik Psikolog Merve Celep evliliklerde ilişkiler nasıl olmalı, çiftlerin birbiriyle iletişiminde yapılan hatalar nedir sorularını yanıtlıyor. Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Kadir Demir mide ve bağırsak sağlığı için nasıl beslenmeliyiz, kabızlık, bağırsak sendromu, gastrit gibi hastalıklardan korunmak için neler yapmalıyız sorularını yanıtlarken, Obezite ve Diyabet Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. İbrahim Sakçak mide küçültme ameliyatları ile ilgili bilgiler veriyor. "Zahide Yetiş'le", 26 Kasım Pazartesi saat 15.00'te canlı yayınla Show TV'de!

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çukur 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Çukur 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          Show TV'de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur'un merakla beklenen yeni bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Cumali'nin annesinin karşısına çıktığı, oğlunu karşısında gören Sultan'ın gözyaşlarına hakim olamayarak tepki verdiği tanıtımda Yamaç, Çukur'a geri dönüyor. Meliha, "Kendini kandırmaktan, kendine bastırmaktan, kendine acımaktan vazgeç!" sözleriyle İdris'i cesaretlendirirken Saadet'i görmek isteyen Vartolu, Çeto'nun karşısına çıkıyor. Sonunda Saadet'ine kavuşan ve oğlunu kucağına alan Vartolu'nun yaşadığı duygusal anlar dikkat çekiyor. Çukur'un Pazartesi akşamı ekrana gelecek 2. sezonun 11. Bölümünde Yamaç, Ersoy'un peşini bırakmamaya kararlıdır. Onu sıkıştırmaya ve ondan istihbarat almaya devam ederken öğreneceği yeni bir bilgi beraberinde bazı sırları da getirecek. Ve bu sırlar, Yamaç'a zor anlar yaşatacak. Vartolu, Saadet'e ulaşma konusunda pes etmeyecek ve sevdiği kadın ile doğacak çocuğuna kavuşmak için her yolu deneyecek. Ancak Vartolu'nun, Yamaç'tan gizli Karakuzular için daha ne kadar çalışacağı merak konusu olacak. Çukur'da yaşanan duygu yüklü bir olay, herkesi bir araya getirecek. Yamaç'ın Çukur sokaklarında görülmesi ise ekran başındakilere "Çukur eski günlerine mi dönecek?" sorusunu sorduracak. Cumali'nin yıllar sonra babası İdris ile annesi Sultan'ın karşısına çıkması izleyicileri gözyaşlarına boğacak. Cumali'nin bu adımı, Koçovalılar için yepyeni ve büyük bir umut olacak. Çukur'un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Çarpışma (Tekrar)
          00:15

          Çarpışma (Tekrar)

        •  Gülperi  'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:15

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)