Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş yüz gençleştirme estetiklerine dair merak edilenleri yanıtlarken, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan sağlıklı ve güzel dişlerin sırlarını veriyor. Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel ise hem pratik hem farklı hayatı kolaylaştıran önerileriyle konuk oluyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          10:30

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Öğretmen Emine Işık ile aşotu çorbası, nohut salatası, kırım baklavası ve sandal kebabı yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 2 aylık evli, 20 yaşında, ev hanımı Sümeyye Gelin'in evine konuk olunuyor. Sümeyye Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Gülperi 'Dizi'
          20:00

          Gülperi 'Dizi'

          Can'ı kurtarmak için her türlü zorluğa katlanmaya razı olan Gülperi, oğlunun başına gelenleri öğrendiğinde Ejder'den bunun hesabını sorar. Ejder ise yaptığı hatanın bedelini çok ağır bir biçimde ödeyecektir. Kadir bir yandan Gülperi'ye yardımcı olmak için çabalarken, bir yandan da ailesindeki sorunlarla ilgilenir. Şeyma ise Gülperi'nin hayatını etkileyecek bir karar vermenin eşiğindedir. Hasan, Can'ı bulmak için uğraşırken, her an annesini de kaybedebileceği gerçeğiyle yüzleşir. Bedriye ise kendini suçlu hissettiğinden Gökhan'la iş birliği yaparak Can'ın peşine düşer. Gülperi ve çocuklarının Can'ı arama yolculuğu ise hiç ummadıkları bir sonla bitecektir.

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:15

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)