Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Esra Harmanda'nın keyifli sunumuyla ekrana gelen program "Hayat Güzeldir"de bugün Yazar Buse Ünal yeni kitabı, yazarlık serüveni ve anneliğe dair keyifli sohbetiyle konuk olurken, Pilates ve Yüzme Eğitmeni Büşra Eser sağlık ve güzellik için öneriler veriyor. Diyetisyen Feride Yıldız yasaksız ve kalori hesabı yapmadan nasıl diyet yapılır, yasaksız diyet nedir, yasaksız diyeti kimler yapabilir sorularını yanıtlarken, Estetik, Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Seda Asfuroğlu meme küçültme ve büyütme ameliyatlarıyla ilgili bilgiler veriyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Elif Özkul'un sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. "Hedefim Sensin" filminin gala gecesinde neler yaşandı? Acun Ilıcalı - Şeyma Subaşı çiftinin boşanma kararının perde arkası! Kıvılcım Ural - Kaan Tangöze çiftinin düğününden çok özel görüntüler! Demet Akalın'la Okan Kurt nasıl barıştı? Tuba Büyüküstün, Demet Akalın'ın "rüküş" ithamına cevap verdi!

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu

          Türkiye'yi karış karış gezip yöresel tatları ekrana taşıyan Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu'nun Bilecik'de ilk durağı Merkez ilçesine bağlı Deresakarı köyü oluyor. Köy halkı davul zurna eşliğinde coşkulu bir karşılama yapıyor. Kazanda hurma pekmezi, kazanda bayram çorbası, kapama, patlıcan kebabı, çömlekte güveç anlatılıyor. Köyün hanımları sac üzerinde bazlama ve gözleme yapıyor. Turgay Başyayla Bilecik'in tarihi çarşılarını geziyor. Balkabağında et, nohutlu Bilecik köfte, kabak revanisi yapımı anlatılıyor. Bilecik köftesinin, ızgarada pirzola ve böbrek yatağının sırları ekrana geliyor. Büzme baklava, patlıcan düzme, patatesli et döşeme anlatılıyor. Müzik ekibinin yöresel türküleri eşliğinde sunuluyor.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          14:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          15:30

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Yeni)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Yeni)

          Eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show yeni sezon öncesi hiç yayınlanmamış, yepyeni üç bölümünün ilkiyle ekranlarınıza geliyor. İlk bölümün konukları sempatiklikleri ve yetenekleri ile herkesin sevgilisi Güldüy Güldüy Çocuklar! Sağa sola borcu olan Bilal'in imdadına kim yetişecek? Oğlu Esat bu kadar parayı nasıl kazandı? Oğlu Esat'ın ticari zekası karşısında Bilal altta kalmamak için ne yapacak? Karne gününde aileler çocuklarına nasıl davranmalı? Çocuklarına karşı bu karne gününde daha anlayışlı olmak isteyen aileler bu kararlarını sürdürebilecek mi? Düşük notlar karşısında ilk hangi aile sözünden dönecek? 4 ay sonra arkadaşlarıyla yeniden bir araya gelen Esat'ı nasıl bir sürpriz bekliyor? Yaz tatilinde herkesin büyümesi karşısında Esat'ta bir değişiklik olmaması nasıl bir sorun yaratacak? Çocuklarına dışarıda da oyun oynanabileceğini göstermek ve aynı zaman da pahalı oyuncaklardan kurtulmak isteyen aileler bu isteklerinde başarılı olabilecekler mi? Çocuklarını pahalı oyuncaklardan soğutmak için hangi yollara başvuracaklar?

        •  Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak 'Yabancı Film'
          23:15

          Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Francis Lawrence'in üstlendiği, Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth ve Woody Harrelson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2013 yapımı "Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak" Cumartesi gecesi Show TV'de! Katniss Everdeen'in distopik ve bir o kadar da despotik dünyada geçen hayatta kalma hikayesi, serinin ikinci filminde de devam ediyor. Katniss ve yoldaşı Peeta 74. Açlık Oyunları'nı kazandıktan sonra sorunsuz bir şekilde evlerine dönmeyi başarırlar. Ancak bu galibiyet her şeyden önce Zafer Turu yapmalarını gerektirmektedir. Her bölgeyi ayrı ayrı ziyaret ettikleri bu yolculuk sırasında Katniss, büyük bir ayaklanmanın ilk işaretlerine şahit olur. Başkaldırmanın ilk ipuçlarını gören Başkan Snow ise direnişi engelleyecek çareler aramaya başlar. Yeni Açlık Oyunları ile ilgili beklenmedik sürprizler tasarlayan Snow 75. yılını kutlayacak Açlık Oyunları'nda, 25 yılda bir düzenlenen Çeyrek Asır Oyunları'nın (Quarter Quell) üçüncüsünün yapılacağını duyuracaktır. Galibiyetinin tadına dahi varamadan yeni bir hayatta kalma mücadelesine sürüklenen Katniss bu kez Açlık Oyunları'nın en yeteneklileri ve zekileri arasında hayatta kalmak için savaşacaktır.

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          02:00

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          04:00

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:45

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)