Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak artık hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; sunucu İnci Ertuğrul keyifli sohbeti, samimi açıklamaları ve patlıcanlı yoğurt tarifiyle konuk olurken, Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş Hollywood yanağı uygulamasıyla ilgili doğru bilinen yanlışları anlatıyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan her yaşta ortodonti tedavi uygulanabilir mi, diş teli olmadan diş tedavisi yapılır mı, herkes invisalign yaptırabilir mi sorularını yanıtlarken, Beslenme ve Diyet Uzmanı Dilara Koçak tatlı krizlerine karşı sağlıklı cheesecake topları, hem besleyici, hem lezzetli pancarlı mercimek çorbası ve yemekte ekmekten vazgeçemeyenlere özel unsuz ekmek tarifi veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 3 Aralık Pazartesi günü saat 08.00'de Show TV'de!

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          10:30

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Ekranların sevilen ve özlenen yüzü Pelin Karahan, hafta içi her gün tadı damakta kalacak yemeklerini yapmak için mutfağa giriyor! Sofraları ziyafete dönüştürecek lezzetlerden, çay sohbetlerini şenlendirecek tariflere, sürpriz konuklarla birlikte Anadolu mutfağının eşsiz tatlarını sofralara getiriyor. Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Leyla Çelik ile kerebiç tatlısı, batırık, kaymaklı büzme börek ve kreması ile pişen kek yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım! Pelin Karahan'la Nefis Tarifler, 3 Aralık Pazartesi günü saat 11.45'te Show TV'de!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası Gelin Evi'nde! Gelinler mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 1 yıllık evli, 24 yaşında, anaokulu öğretmeni Seda Gelin'in evine konuk olunuyor. Seda Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar. "Gelin Evi", 3 Aralık Pazartesi günü saat 13.00'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleri ile Show TV'de izleyicileriyle buluşuyor. Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün Elif Korkmazel pratik yemekleri ve lezzetli tarifleriyle konuk olurken, Doç. Dr. Oytun Erbaş hastalıkların psikolojik yönleri var mı, aşk zayıflatır mı, inisülin direnci nedir sorularını yanıtlıyor. Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzman Dr. Gürdal Ören obezite, mide ameliyatı ve balon gibi işlemlerler hakkında bilgi veriyor. "Zahide Yetiş'le", 3 Aralık Pazartesi saat 15.00'te canlı yayınla Show TV'de!

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çukur 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Çukur 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          Show TV'de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur'un merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Koçovalıların oyunuyla Karakuzuları vuran ve öfkeden deliye dönen Mahsun, "Onlar beni tam vicdanımdan vurdu. Aynı azabı onlara yaşatmadan ben rahat nefes almayacağım!" sözleriyle intikam yemini ediyor. Celasun'un kanlar içinde yerde yattığı tanıtımda, Çeto ve Mahsun'un topladığı çocukları kurtarmak için Çukur'a girmeye karar veren Cumali'nin neler yapacağı merakla bekleniyor. Çukur'un Pazartesi akşamı ekrana gelecek 2. sezonun 12. Bölümünde Mahsun ve Çeto, Koçovalılara oyun oynarken hiç beklemedikleri bir anda kendileri av olacak ve büyük bir şok yaşayacaklar. Bu, her ikisinin de Koçovalılara karşı daha acımasız planlar yapmasına yol açacak. Daha doyamadan sevdiği kadın ile oğlu elinden alınan Vartolu, Karakuzuların isteğini yerine getirecek. Kimyagerin peşine düşen Yamaç ve Cumali, her adımlarında Vartolu'ya daha da yaklaşacaklar. Vartolu'nun bu sırrının ne zaman açığa çıkacağı merakla beklenecek. Selim, Emmi ve İdris'in takdirini toplayacak bir yardımda bulunurken, Ersoy'un Yamaç'a olan teklifi Koçovalılar ile Karakuzular arasındaki mücadelenin rengini değiştirecek. Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur'un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur'da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Şenay Gürler yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Mehmet Yılmaz Ak, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Halil Babür, Gökşen Ateş eşlik ediyor. Çukur'un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Çarpışma (Tekrar)
          00:15

          Çarpışma (Tekrar)

        •  Gülperi  'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:15

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)