Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Oyuncu Yunus Günçe ve eşi Işık Selin Günçe evliliklerini, tanışma hikayelerini, yeni oyunlarını anlatıyor ve mutfağa girip kurabiye yapıyor. Spiritüel Danışman ve Yazar Tuğçe Işınsu ikili ilişkilerde neden sorun yaşıyoruz, hayatımıza bolluk ve bereketi çekmenin yolları neler, manevi anlamda güçlü olmak yaşamı nasıl etkiler sorularını yanıtlarken, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Serdar Baki Albayrak beyin pili ile ilgili bilgiler veriyor. Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Özgür Haki Yüksel'in prostat kanseri ile ilgili bilgiler paylaştığı programda, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Elif Uruç idrar kaçırma ile ilgili bilinmeyenleri anlatıyor. Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel ise avokadolu tarator tarifi veriyor.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          10:30

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Leyla Eyüpoğlu ile mısır çorbası, karalâhana sarması, bal kabağı helvası ve pırasalı mısır ekmeği yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 2 yıllık evli, 27 yaşında, öğretmen Özge Gelin'in evine konuk olunuyor. Özge Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Elif Korkmazel pratik yemekleri ve lezzetli tarifleriyle konuk olurken, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Kerem Bıkmaz geçmeyen ağrıların çözümü nedir, his kaybı neden olur, kaslarda oluşan güçsüzlüğün sebebi nedir sorularını yanıtlıyor. Ozon Terapi Uzmanı Dr. Lale Yeprem ozon terapi ve tedavi şekillerini anlatıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Çarpışma  'Dizi' (Tekrar)
          23:45

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          02:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          04:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)