Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Hayri Gözlükgiller çocuklarda bağışıklığı güçlendirmeye yardımcı karışım ve çocuklarda astıma iyi gelebilecek karışım tarifleri verirken, Kalıcı Makyaj Uzmanı Beyhan Ateşoğlu kalıcı fondöten etkisi nasıl yapılır, kalıcı fondöten etkisi akne ve leke izlerini onarmaya yardımcı olur mu, kalıcı makyaj uygulamalarında nelere dikkat edilmeli sorularını yanıtlıyor. Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Banu Coşar lazer tedavisi ile ilgili merak edilenleri paylaşırken, Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel besleyici ve bereketli bir tarif "sürpriz patates" ile hem kolay hem lezzetli "elmalı kurabiye" tarifi veriyor.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          10:30

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; İlknur Kelleci ile kadayıfa sarılı mücver, lahana pare salatası, külahta kek ve gül mantı yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 2 yıllık evli, 31 yaşında, organizasyoncu Gamze Gelin'in evine konuk olunuyor. Gamze Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Elif Korkmazel pratik yemekleriyle konuk olurken, Doç. Dr. Oytun Erbaş hastalıkların psikolojik yönleri var mı, aşk zayıflatır mı sorularını yanıtlıyor. Genel Cerrahi ve Obezite Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Emin Ersoy ise mide küçültme ameliyatı ile ilgili bilgiler veriyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  John Carter 'Yabancı Film'
          20:00

          John Carter 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Andrew Stanton'un yaptığı, Taylor Kitsch, Lynn Collins, Williem Dafoe gibi usta oyuncuların yer aldığı "John Carter" Salı akşamı Show TV'de! Savaş yorgunu eski bir askeri kaptan olan John Carter (Taylor Kitsch) açıklanamayan bir şekilde kendisini Mars'ta bulur. İki farklı ırkın yaşadığı bu gezegende kendisini büyük bir savaş beklemektedir. Tarafların arasında Tars Tarkas ve çekici prenses Dejah Thoris de vardır. Carter yok olmanın eşiğindeki bu gezegende Barsoom'ın ve halkının kurtuluşunun kendi ellerinde olduğunu anlayacaktır.

        •  Son Oyun 'Yabancı Film'
          22:45

          Son Oyun 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Mimi Leder'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Morgan Freeman, Antonio Banderas, Radha Mitchell gibi usta oyuncuların yer aldığı 2009 yapımı "Son Oyun", Salı akşamı Show TV'de! İşinin ehli bir soyguncu olan Keith Ripley, icra ettiği "mesleğin" hakkını vermek isteyen, bu uğurda belli prensiplerden ödün vermeyen, sıra dışı bir suçludur. Jack Gabriel ise hırsızlığı büyük bir ustalıkla yapan karizmatik bir adamdır. Ripley, kendisinin de soymayı planladığı bir mücevher satıcısının peşindedir ve Jack'in büyük bir ustalıkla mücevher satıcısını soymasına şahit olur. Ripley büyük soygunda ortağı olacak hırsızı bulmuştur. Böylece büyük soygunu gerçekleştirdikten sonra Ripley eski ortağının Rus mafyasına olan borcunu ödeyebilecek ve vaftiz kızı Alex'in hayatını kurtarabilecektir. Ancak Ripley'in karşı çıkmasına rağmen Alex ile Gabriel arasında bir yakınlaşma başlamıştır. Ripley ve Gabriel, büyük soygun günü çok sıkı güvenlik tedbirleri ile korunan binaya girmeyi başarmış tır ancak içlerinden biri prensiplerden birine uymamıştır.

        •  John Carter 'Yabancı Film' (Tekrar)
          00:30

          John Carter 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:15

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)