Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Yazar Buse Ünal yazma serüveniyle, ilham aldıklarıyla, keyifli sohbetiyle konuk olurken, Ekmek Ustası-Gastronomi Turizmi Uzmanı Mine Ataman sağlıklı ve lezzetli ekmek yapmanın püf noktalarını veriyor. Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Semih Ayan çocuklarda böbrek şişmesi ile ilgili bilgiler paylaşırken; Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Gökhan Özçınar dar kanal nedir, dar kanalın belirtileri nelerdir, dar kanal hastası olup olmadığınızı nasıl anlarsınız sorularını yanıtlıyor. Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel ise kullanılmayan eşyalardan çocuk odası için perde tutacağı yapıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          10:30

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Mine Çelik ile renkli patates böreği, boncuk kurabiye, semizotlu barbunya salatası ve muffin çiçek poğaçası yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 1 yıllık evli, 26 yaşında, muhasebeci Yeliz Gelin'in evine konuk olunuyor. Yeliz Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Elif Korkmazel pratik yemekleri ve lezzetli tarifleriyle konuk olurken, Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. İbrahim Aşkar bedenimizde oluşan deformasyonlardan nasıl kurtuluruz, vücut sarkmalarının çözümü nedir, genç bir görünüme kavuşmanın püf noktaları nedir sorularını yanıtlıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çarpışma 'Dizi'
          20:00

          Çarpışma 'Dizi'

          Veli'nin, Adalı'ya annesi üzerinden saldırması Adalı'yı çılgına çevirir. Adalı, Veli'yi yakalamaya ne kadar yakın ise, Veli de bir o kadar soğukkanlıdır. Cemre, Kerem'in anlattıkları karşısında öfkelenir, tepkisi çok sert olur. Ama Kerem'in de Cemre'nin yüreğine işleyecek bir çift sözü vardır. Aklı da duyguları da karmakarışık olan Cemre, Kerem'le ilgili sorularının cevabını Zeynep ve Adalı'da arar. Kerem ise aynı anlarda cezaevinde 'ayakta kalma' savaşı vermektedir. Belma, Yakup'un şantajı karşısında darmadağın olur. Olanları Demir'e anlatır. Tehlike çanlarının artık iyiden iyiye kendileri için çaldığını anlayan Demir, Cemre'nin dikkatini başka yönlere çekmeye çalışır. Cemre ise, Kerem'in karşısına bir kez daha çıkacaktır. Adalı, aklından geçenleri Veli'nin de okuduğunu iyi bilir ve Zeynep'i dikkatli olması için uyarır.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:15

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)