Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Ünlü oyuncu çift Nergis Öztürk Toktaş ve Cemal Toktaş mutfağa girdiler, yemek yaptılar, yeni oyunlarını anlattılar, çocukları ve aile hayatlarıyla ilgili samimi itiraflarda bulundular. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kürşat Bozkurt varisle ilgili merak edilenleri anlatırken, Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş yanak estetiği nasıl bir işlemdir, yanak estetiği yaptıracak olanlar nelere dikkat etmeli, elmacık kemiği ameliyatları kimlere uygundur sorularını yanıtlıyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi İlker Arslan'ın porselen lamine ilgili bilgiler paylaşacağı programda, Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel çay saatlerine keyif katacak çikolatalı çörek ve damaklardan silinmeyecek bir lezzet zeytin kavurması tarifi veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          10:30

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Fatma Toker ile şehzade kebabı, gül baklava, pastırmalı madımak ve çatal aşı çorbası yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 2,5 yıllık evli, 28 yaşında, muhasebeci Gamze Gelin'in evine konuk olunuyor. Gamze Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Gülperi 'Dizi'
          20:00

          Gülperi 'Dizi'

          Can'ın velayetinin Yakup'a verilmesiyle yıkılan Gülperi, Can'ı geri kazanmak için gece gündüz demeden çalışmak için büyük bedeller ödemeye hazırdır. Hasan ise mahkemede Gülperi'yle ilgili duyduklarının etkisiyle ondan yine uzaklaşır. Kadir yaptıklarına daha fazla dayanamadığı Şeyma'nın önüne boşanma protokolünü yeniden sürer. Anne ve babasının boşanmasına tepkili olan Artemis ise Şeyma'nın Yakup'un avukatı olduğunu öğrenmesiyle bir kez daha yıkılacaktır. Bedriye'nin başı Damla yüzünden yine derde girerken, Can bir daha annesi ve kardeşlerini göremeyeceğinden korkar. Seyit ise Gülperi'nin karşısına Can'ı geri alabilmesi için beklenmedik bir teklifle çıkagelir. Şaşkına dönen Gülperi'yi yeni sürprizler beklemektedir.

        •  Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak  'Yabancı Film'
          00:15

          Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Francis Lawrence'in üstlendiği, Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth ve Woody Harrelson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2013 yapımı "Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak" Cuma gecesi Show TV'de! Katniss Everdeen'in distopik ve bir o kadar da despotik dünyada geçen hayatta kalma hikayesi, serinin ikinci filminde de devam ediyor. Katniss ve yoldaşı Peeta 74. Açlık Oyunları'nı kazandıktan sonra sorunsuz bir şekilde evlerine dönmeyi başarırlar. Ancak bu galibiyet her şeyden önce Zafer Turu yapmalarını gerektirmektedir. Her bölgeyi ayrı ayrı ziyaret ettikleri bu yolculuk sırasında Katniss, büyük bir ayaklanmanın ilk işaretlerine şahit olur. Başkaldırmanın ilk ipuçlarını gören Başkan Snow ise direnişi engelleyecek çareler aramaya başlar. Yeni Açlık Oyunları ile ilgili beklenmedik sürprizler tasarlayan Snow 75. yılını kutlayacak Açlık Oyunları'nda, 25 yılda bir düzenlenen Çeyrek Asır Oyunları'nın (Quarter Quell) üçüncüsünün yapılacağını duyuracaktır. Galibiyetinin tadına dahi varamadan yeni bir hayatta kalma mücadelesine sürüklenen Katniss bu kez Açlık Oyunları'nın en yeteneklileri ve zekileri arasında hayatta kalmak için savaşacaktır.

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak  'Yabancı Film' (Tekrar)
          04:15

          Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:45

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)