Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Tekrar)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Elif Özkul'un sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Ödül gecesinde Çukur Show! Fenomen dizinin kahramanları nasıl gövde gösterisi yaptı? Cem Yılmaz'dan Hadise'ye, Mustafa Sandal'a ve sevgilisi Defne Samyeli'ne ince göndermeler... Yılmaz Erdoğan'la Belçim Bilgin'in boşanmasının altında yatan neden ne? Bülent Ersoy'dan bombalar... Diva, Müzeyyen Senar ve Zeki Müren için neden "İyi ki öldüler" dedi?

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu

          Türkiye'yi karış karış gezip yöresel tatları ekrana taşıyan Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu'nun bugün Afyonkarahisar'da ilk durağı Şuhut ilçesine bağlı Anayurt köyü oluyor. Köy halkı tarafından davul zurna eşliğinde coşkulu bir karşılama yapılıyor. Kazanda düğün çorbası, kazanda nohutlu bulgur pilavı, arabaşı, patates dolması, güveçte etli türlü, tepsi böreği, bükme anlatılıyor. Köyün hanımları sac üzerinde gözleme ve ekmek yapıyor. Turgay Başyayla Afyonkarahisar'ın tarihi çarşılarını geziyor. Afyon sucuğunun ve sucuk dönerin sırları ekrana geliyor. Afyon kebabı, iç pilavlı kuzu kafes, etli sebzeli güveç yapılıyor. Bal kabağında et, gerdan tava, ekmek kadayıfı anlatılıyor. Müzik ekibinin yöresel türküleri eşliğinde sunuluyor.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          14:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Kılıç Ustası 'Yabancı Film'
          23:45

          Kılıç Ustası 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Tung-Shing Yee'nin üstlendiği, Kenny Lin, Peter Ho, Yiang Jiang gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Kılıç Ustası" Cumartesi gecesi Show TV'de! Güçlü bir kılıç ustası, ölümcül yeteneklerinin başkalarına verdiği yıkıcı etkiden rahatsız olur. Dövüş sanatlarının doğası olan kan dökmek ve şiddet nedeniyle kendini toplumun sınırında dolaşan mütevazi bir berduş hayatı yaşamaya mahkum eder. Ancak kötü geçmişi onun sessizce arkasını dönüp gitmesine izin vermez. Kılıç ustasının bu kadar çok istediği huzuru bozanlara karşı koymak için kılıç kullanma yeteneğini tekrar kazanması gerekecektir.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          01:45

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kılıç Ustası 'Yabancı Film' (Tekrar)
          04:00

          Kılıç Ustası 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:45

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)