Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Sanatçı Hakkı Bulut keyifli sohbeti ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla konuk olurken, mutfakta güveç Adana kebap tarifi veriyor. Ortopedi Uzmanı Doç. Dr. Sami Sökücü kemik uzatma nedir, boy uzatma nedir, boy uzatma ameliyatı herkese yapılır mı sorularını yanıtlıyor. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Yusuf Kalko inme cerrahisi ile ilgili bilgiler verirken, Diş Hekimi Yiğit Emrah Kurt estetik gülüş tasarımıyla ilgili merak edilenleri paylaşıyor. Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel ise pratik ve leziz milföylü tavuk ve kış soğuklarında içinizi ısıtacak kestaneli helva tarifleri veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          10:30

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Fatma Gültaze ile Yörük kebabı, kaşarlı-kıymalı-patatesli bazlama, nohutlu ve fesleğenli tarhana çorbası ve tahinli ve tereyağlı katmer yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 1,5 yıllık evli, 29 yaşında, halka ilişkiler uzmanı Şükran Gelin'in evine konuk olunuyor. Şükran Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Elif Korkmazel pratik tarifleriyle konuk olurken, Jinekolog Op. Dr. Süleyman Eserdağ ve Cinsel Terapist Şenay Eserdağ vajinismus nedir, tedavisi var mı, vajinismus evliliği olumsuz etkiliyor mu sorularını yanıtlıyor. Gazeteci-Yazar Ertuğrul Akbay ise genç ve zinde kalmanın sırlarını veriyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Hancock 'Yabancı Film'
          20:00

          Hancock 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Peter Berg'in yaptığı, Will Smith, Jason Bateman ve Charlize Theron gibi usta oyuncuların yer aldığı 2008 yapımı "Hancock" Salı akşamı Show TV'de! Hancock aslında başkalarının ne düşündüğünü umursayan birisi değildir. Halkla İlişkiler Uzmanı Ray Embrey'in (Jason Bateman) hayatını kurtardıktan sonra alaycı süper kahramanımız kendisinin de zayıf bir tarafının olabileceğini farketmeye başlar.

        •  Suikastçı 'Yabancı Film'
          21:45

          Suikastçı 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Philip Atwell'in üstlendiği, Jet Li, Jason Statham, John Lone, Ryo Ishibashi gibi usta oyuncuların yer aldığı 2007 yapımı "Suikastçi" Salı akşamı Show TV'de! Ortağı Tom Lone ve ailesi, kötü şöhretli suikastçı Rogue (Jet Li) tarafından vahşice öldürüldükten sonra, FBI ajanı Jack Crawford (Jason Statham) kaçak katili bulmaya ve ortağının ölümünün intikamını şahsen almaya yemin eder. Ama Rogue izini kaybettirir. 3 yıl sonra Çin mafyasının lideri Chang (John Lone) ile Japon Yakuza patronu Shiro (Ryo Ishibashi) arasında kanlı bir savaş başlatmak üzere tekrar ortaya çıkar. Bu kez Rogue'u yakalamaya kesin kararlı olan Crawford özel suç uzmanlarından oluşan ekibini bu çatışmanın içine sürükler. Fakat Crawford'ın intikam arzusu mesleki yargılarını gölgeler. Şiddetin dozu artarken Crawford, nihayet düşmanıyla yüz yüze geldiğinde büyük hesaplaşma başlar.

        •  Hancock 'Yabancı Film' (Tekrar)
          23:45

          Hancock 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Suikastçı 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:15

          Suikastçı 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)