Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Özge Ulusoy'un keyifli sunumuyla ekrana gelecek program "Hayat Güzeldir"de bugün İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça Kaya iştah kesmeye yardımcı yılbaşı yemeği, elmalı yılbaşı tatlısı, çocuklar için kahvaltı alternatifi yumurtalı ekmek ve kabızlık için etkili karışım tarifleriyle konuk olurken, Saçlandırma Teknolojileri Uzmanı Mustafa Kemal Çiçek protez saç hakkında merak edilen soruların yanıtlarını veriyor. Obezite ve Diyabet Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Hidayet Çatal şeker hastalığı ile ilgili bilgiler verirken, Uzman Estetisyen Yasemin Miras Cilt güzelliği için evde yapılabilecek ekonomik ve pratik güzellik önerilerini paylaşıyor.

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Pazar Sürprizi", Elif Özkul'un sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Bergüzar Korel, Şabaniye'ye benzetilmesiyle ilgili esprilere ne dedi? Emel Sayın'dan Şener Şen'le ilgili çok konuşulacak açıklamalar! Erkan Petekkaya hangi sözleri yüzünden bundan böyle röportaj vermeme kararı aldı.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Yeni Bölüm)
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Yeni Bölüm)

          Anadolu'nun; damakları bayram ettiren geleneksel lezzetleri ile tanışıp, kültürel ve doğal güzelliklerine doğru masalsı bir yolculuğa çıkmak isteyenler müjde! Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu yurdumuzun yüzlerce yıllık eşsiz tatlarını; il il, ilçe ilçe, köy köy gezip sizlerle buluşturmaya geliyor. Lezzet Yolculuğu'nda Turgay Başyayla, sanatçı kişiliğini türküleri eşliğinde sizlerle buluşturacak. Yörenin lezzetlerini, kimi zaman yöreye özgü restaurantlarda aşçılarımız ile kimi zamansa Anadolu insanının bilgeliğiyle yoğrulmuş ninelerimiz ve teyzelerimizin görsel bir şöleni andıran otantik yemek tarifleriyle sizlere sunacak ve lezzet rüzgarları estirecek. Turgay Başyayla Amasya'daki lezzet yolculuğuna Gümüşhacıköy ilçesine bağlı Oyabaşı köyünden başlayarak devam ediyor. Coşkulu köy halkı tarafından davul, zurna ve folklor ekibiyle karşılanıyor. Kazanda göğ domates yemeği, kazanda topalak aşı, kaz pilavı, kış yahnisi, pastırmalı madımak, köy fırınında çörek yapımı anlatılıyor. Köyün hanımları sac üzerinde sac üstü ve gözleme yapıyor. Turgay Başyayla Amasya'nın tarihi çarşılarını geziyor. Erişte pilavlı kaburga, kerevizli kuzu güveç, yayın balığının sırları ekrana geliyor. Çatal çorbası, tencere kebabı, kalburabastı tatlısının püf noktaları anlatılıyor. Lezzet Yolculuğu'nun son durağında toyga çorbası, patlıcan pehli, iç pilavlı kuzu kol yapılıyor. Müzik ekibinin yöresel türküleri eşliğinde sunuluyor.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          14:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Yabancı (TV'de İlk!)
          20:00

          Yabancı (TV'de İlk!)

          Yönetmenliğini Howard Mccain'in üstlendiği oyuncu kadrosunda Jim Caviezel, Sophia Myles, John Hurt, Ron Perlman gibi usta oyuncuların yer aldığı 2008 yapımı "Yabancı", Pazar akşamı TV'de ilk kez Show TV'de! İskandinavya'nın en karanlık çağları olan Viking döneminde geçen hikâyede bir kahraman olan Kainan'ın gemisi, Thor'un anavatanının kıyılarına vurur. Büyük bir savaş yaşanmıştır ve sadece Kainan ve Moorwen olarak bilinen vahşi uzaylı yaratık dışında hayatta kimse kalmamıştır. Moorwen kendine yapılanların intikamını almak için karşısına çıkan tüm engelleri yok ediyordur. Ona her şeyi yok etmeden önce dur demek gerekmektedir. Moorwen'i imha etmek için Kainan Vikingler ile işbirliği yapar.

        •  Soğuk Savaş (TV'de İlk!)
          22:15

          Soğuk Savaş (TV'de İlk!)

          Yönetmenliğini A. J. Martinson'un üstlendiği, oyuncu kadrosunda Kaiwi Lyman, Jeff Hatch gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Soğuk Savaş", Pazar akşamı TV'de ilk kez Show TV'de! 1963 senesinde ordu mensubu sanayici Arthur Blackmark ve bir Sovyet komutan zamana karşı yarışarak dünyanın sonunu getirecek uluslar arası bir nükleer faciayı durdurmak zorundalardır.

        •  Yabancı 'Sinema' (Tekrar)
          00:30

          Yabancı 'Sinema' (Tekrar)

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          04:45

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)