Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; oyuncular Cemal Hünal ve Onur Şenay samimi açıklamaları, mutfakta yaptıkları şipşak tarifleri, özel hayatlarına dair itiraflarıyla konuk oluyor. Psikiyatri Uzmanı Dr. Cem Öge neden zayıflayamıyoruz, verdiğimiz kiloları neden geri alıyoruz, psikoterapi ile kilo verme süreci nasıl oluyor sorularını yanıtlarken, Dünya Yoga Şampiyonu Merve Tanrıverdi ve Uluslararası Yoga Federasyon Başkanı Akif Manaf zayıflamaya yardımcı orijinal yoga sistemi duruşlarını anlatıyor. Yaşam Koçu Sevil Tunç'un sosyal medya bizi yalnızlaştırıyor mu, sosyal medyada gördüklerimizi nasıl yorumlamalıyız, sosyal medya evlilikleri bitirir mi sorularını yanıtladığı programda Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel kolay tepsi mantısı, hem pratik hem lezzetli 5 dakikada kolay tatlı tarifi veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          10:30

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Fatma Gültaze ile kırlı kızartma, sebzeli tavuk sarma, ziyafet pilavı ve mandalina sufle yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 5 aylık evli, 25 yaşında, öğretmen Menekşe Gelin'in evine konuk olunuyor. Menekşe Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Elif Korkmazel pratik tarifleriyle konuk olurken, Dr. Aydın Duygu nasıl beslenmeliyiz, hangi besinleri hayatımızdan çıkarmalıyız, sorularını yanıtlıyor. Eğitimci Haluk Tatar'ın beynimiz nasıl mutlu oluyor, girdiğimiz çatışmalardan nasıl sağ çıkarız, ev ekonomisi yapmanın püf noktaları nelerdir sorularını yanıtlarken, Kulak, Burun Boğaz Uzmanı Doç. Dr. Ozan Seymen Sezen güzellik ve yüz estetiğiyle ilgili en yeni yöntemleri anlatıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Şaşkın Hırsızlar 'Yabancı Film'
          20:00

          Şaşkın Hırsızlar 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Benny Chan'in yaptığı, Jackie Chan, Michael Hui ve Louis Koo gibi usta oyuncuların yer aldığı 2006 yapımı "Şaşkın Hırsızlar" Salı akşamı Show TV'de! Ren Zituo (Jackie Chan), sıradışı kung-fu tekniğine sahiptir ve bu yeteneklerini hırsızlık için kullanmaktadır. Ran ve arkadaşlarına yeni bir iş verilir: şehirdeki en zengin kadının torunu kaçırılacak ve fidye için mafyaya teslim edilecektir. Ancak bu iş için aracı olan kişi hapse girince bebek, Ren ve arkadaşlarının başına kalır. Mafya şefi, intikam için bir katil göndererek bebeği ele geçirmek ister. Bebek artık tehlikelerle karşı karşıyadır. Bu defa Ren ve arkadaşları bebeği mafyanın elinden kurtarmak için hayatlarını tehlikeye atarlar.

        •  Kızıl Şafak 'Yabancı Film' (Tekrar)
          22:30

          Kızıl Şafak 'Yabancı Film' (Tekrar)

          Yönetmenliğini Dan Bradley'in yaptığı, Chris Hemsworth, Josh Hutcherson, Josh Peck gibi usta oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı "Kızıl Şafak" Salı akşamı Show TV'de! Washington eyaletinin bir şehri olan Red Dawn sakinleri bir sabah uyandıklarında, gökyüzünden düşen yabancı paraşütçülerin gerçek dışı görüntüsüyle karşılaşırlar. Amerika Birleşik Devletleri, Kuzey Kore tarafından işgal edilmiş ve Red Dawn ana hedef noktasıdır. Vatandaşlar kendilerini bir anda mahkum, şehirlerini ise düşman işgali altında bulurlar. Fakat bu kasabada bir grup genç hala esir düşmemiştir. Lisenin futbolcuları ve ponpon kızları, ormanda saklanarak kasabalarını geri almak için plan yapmaktadırlar.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          00:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:15

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)