Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu

          Anadolu'nun; damakları bayram ettiren geleneksel lezzetleri ile tanışıp, kültürel ve doğal güzelliklerine doğru masalsı bir yolculuğa çıkmak isteyenler müjde! Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu yurdumuzun yüzlerce yıllık eşsiz tatlarını; il il, ilçe ilçe, köy köy gezip sizlerle buluşturmaya geliyor. Lezzet Yolculuğu'nda Turgay Başyayla, sanatçı kişiliğini türküleri eşliğinde sizlerle buluşturacak. Yörenin lezzetlerini, kimi zaman yöreye özgü restaurantlarda aşçılarımız ile kimi zamansa Anadolu insanının bilgeliğiyle yoğrulmuş ninelerimiz ve teyzelerimizin görsel bir şöleni andıran otantik yemek tarifleriyle sizlere sunacak ve lezzet rüzgarları estirecek. Turgay Başyayla Uşak'daki Lezzet Yolculuğuna Merkez ilçesine bağlı Şükraniye köyünden başlayarak devam ediyor. Coşkulu köy halkı tarafından davul, zurna ve folklor ekibiyle karşılanıyor. Kazanda keşkek, kazanda alaca tene, gili gili, kapama, kaymak yağlı hindi anlatılıyor. Köyün hanımları sac üzerinde gözleme, katmer yapıyor. Turgay Başyayla Uşak'ın tarihi çarşılarını geziyor. Ebem köfte, cepleme ve demir tatlısının sırları ekrana geliyor. Bıldırcınlı kuzu dolması, çömlek kebabının püf noktaları anlatılıyor. Lezzet Yolculuğu son durağında dev küp kebabı, tuzda kaburga dolması, kuzu çevirme yapılıyor. Müzik ekibinin yöresel türküleri eşliğinde sunuluyor.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          14:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          15:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Aşk Tutulması
          16:30

          Aşk Tutulması

          Yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği oyuncu kadrosunda Fahriye Evcen, Tolgahan Sayışman, Murat Akkoyunlu, Ayten Uncuoğlu, Begüm Akkaya, Tim Seyfi, Erhan Emre, Suzan Aksoy, Ali Erkazan, Filiz Ahmet ve Yasemin Öztürk gibi usta oyuncuların yer aldığı 2008 yapımı "Aşk Tutulması" Pazar günü Show TV'de! Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Uğur, bir ilaç mümessilidir. Gündelik hayatında gayet sakin bir kişiliği varken söz konusu futbol olduğunda bambaşka bir adam olmaktadır. Kazanma arzusu ve totemler onu diğer fanatiklerden ayıran en büyük özelliğidir. Annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan Uğur, annesinin evlenme baskısından sıkılmıştır. Söz konusu evlilik olduğunda Pınar da aynı baskıyı annesinden görmektedir. Trafik kazası sonucu tesadüfen Pınar ile Uğur tanışırlar. Bu tanışma hem Uğur'un ve hem de Pınar'ın hayatında köklü değişikliklere neden olacaktır.

        •  Show Tv Ana Haber
          18:45

          Show Tv Ana Haber

        •  Hedefteki Adam (The November Man) 'Yabancı Sinema'
          20:00

          Hedefteki Adam (The November Man) 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Roger Donaldson'ın üstlendiği, Pierce Brosnan, Luke Bracey, Olga Kurylenko gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Hedefteki Adam" Pazar akşamı Show TV'de! Başarısız bir davanın ardından işinden ayrılan emekli bir CIA ajanı olan Devereaux (Pierce Brosnan), çok özel bir görev için tekrar göreve çağrılır. Ancak bu zorlu görevde eski öğrencisi ile karşı karşıya gelecek, yüksek mevkilerdeki CIA yetkilileri ve Rusya'nın yeni seçilmiş devlet başkanını da içine alan bir komplonun ortasına düşecektir.

        •  Demir Yumruk (Hands Of Stone)  Tv’de 'Yabancı Sinema'
          22:00

          Demir Yumruk (Hands Of Stone) Tv’de 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Jonathan Jakubowicz'in üstlendiği, Edgar Ramirez, Robert De Niro, Usher Raymond gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Demir Yumruk", Pazar akşamı TV'de ilk kez Show TV'de! Hands of Stone, antrenörü Ray Arcel'in yardımıyla (Robert de Niro) profesyonel kariyerine 16 yaşındayken 1968 yılında başlayıp 2002'de 50 yaşındayken emekli olan Panamalı boksör Roberto Duran'ın (Edgar Ramirez) hayatına ışık tutmaktadır. 1980 yılı haziran ayında Sugar Ray Leonard'ı (Usher Raymond IV) yenerek dünya orta siklet boks şampiyonu olmasına rağmen, kasımdaki rövanş maçı sırasında meşhur sözünü söyleyerek köşesine geri dönmesi bütün boks camiasını şok etmiştir: "No mas" (No more!) (Yeter!)

        •  Hedefteki Adam (The November Man) 'Yabancı Sinema' (Tekrar)
          00:15

          Hedefteki Adam (The November Man) 'Yabancı Sinema' (Tekrar)

        •  Demir Yumruk (Hands Of Stone) 'Yabancı Sinema' (Tekrar)
          02:15

          Demir Yumruk (Hands Of Stone) 'Yabancı Sinema' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi
          04:30

          Pazar Sürprizi

        •  Çocuktan Al Haberi
          05:45

          Çocuktan Al Haberi