Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Diyetisyen Taylan Kümeli sağlıklı atıştırmalık, 3 çeşit enerji topu, bal kabaklı altın süt smoothie, az kalorili kinoa kısırı tarifleri verirken, Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş düğün öncesi en çok hangi estetikler tercih ediliyor, estetiği düğünden ne kadar süre önce yaptırmak gerekiyor, Göz kapağı ameliyatında morarma oluyor mu sorularını yanıtlıyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan porselen kaplama ile ilgili merak edilenleri paylaşırken, Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel kardan adam kurabiyesi ve mantarlı kiş tarifi veriyor.

        •  Çarpışma (Tekrar)
          10:00

          Çarpışma (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Yeni Bölüm)
          13:00

          Gelin Evi (Yeni Bölüm)

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 2,5 yıllık evli, 31 yaşında, tıbbi sekreter Arzu Gelin'in evine konuk olunuyor. Arzu Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le (Canlı)
          15:00

          Zahide Yetiş'le (Canlı)

          Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Elif Korkmazel pratik yemekleriyle konuk olurken, Onkoloji Uzmanı Dr. Yavuz Dizdar sağlığımız için ne tüketmeliyiz, yediğimiz gıdalar güvenli mi sorularını yanıtlıyor. Şef Mehmet Sur birbirinden özel tarifler verirken, Kokoreç Ustası Oğuzhan Sayı meşhur Makedon kokoreci yapıyor. Girişimsel Nöroradyoloji Uzmanı Doç. Dr. Eren Erdem'in anevrizma belirtileri nelerdir, kemik erimesi neden olur ve tedavisi mümkün mü sorularını yanıtladığı programda, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar naylon, file ve bez poşet hakkında merak edilenleri anlatıyor.

        •  Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        •  Kocan Kadar Konuş (Film)
          20:00

          Kocan Kadar Konuş (Film)

          Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü'nün üstlendiği, Ezgi Mola, Murat Yıldırım, Nevra Serezli, Gülenay Kalkan, İsmail İncekara, Ebru Cündübeyoğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Kocan Kadar Konuş", Pazartesi akşamı Show TV'de! Şebnem Burcuoğlu'nun çok satan Kocan Kadar Konuş romanından uyarlanan film bu toprağın kadınlarının daha çocukken nasıl koca bulmaya programlandıklarını anlatıyor. Bu kadınların arasında 30 yaşındaki Efsun (Ezgi Mola) gerçek aşkı, sevgiyi, dürüstlüğü arar ama diğer kızlar gibi numara yapmayı, trip atmayı, erkeği parmağının ucunda oynatmayı bilmez. Bu yüzden bu yaşına kadar düzgün bir ilişkisi olmamıştır. Efsun'un kadınlığın kitabını yazmış İzmirli ailesi ise ona kadınlığı öğretmeye kararlıdır. Efsun da nihayet kendini Türk kızlarına emanet eder. Ailesi tepeden tırnağa yeniledikleri Efsun'u takdim etmeye hazırlanırken Efsun'un karşısına hiç unutamadığı, üstüne yenisini koyamadığı lise aşkı Sinan (Murat Yıldırım) çıkar.

        •  Çukur (Tekrar)
          22:00

          Çukur (Tekrar)

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          00:30

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          02:45

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          04:15

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)