Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Şef Yağız İzgül nane limonlu risotto ve ballı pankek tarifleriyle konuk olurken, Kontür Makyaj Eğitmeni Ergül Keskin kaş kontür uygulamasıyla ilgili bilgiler veriyor. Bioenerji Uzmanı ve Eğitmenleri Aysel Doğan ve Seval Argıç kişilerin enerji alanına yapılan taramalar neler, arınma ile kişilerde ne gibi değişikler olur, yaşam alanlarımızın enerjisi ve dengelenmesi neden önemlidir sorularını yanıtlarken, Romatoloji Uzmanı Dr. Zevcet Yılmaz ankilozan spondilit hastalığı ile ilgili bilgiler veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 2,5 yıllık evli, 25 yaşında, sekreter Asiye Gelin'in evine konuk olunuyor. Asiye Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Elif Korkmazel pratik yemekleriyle konuk olurken, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Servet Yetgin safra kesesinde taş oluşması ile ilgili merak edilenleri anlatıyor. Araştırmacı Yazar Mehmet Ali Bulut ise kan grubuna göre nasıl beslenmeliyiz, çocuklarımıza isim seçerken nelere dikkat etmeliyiz, isimler kaderi etkiler mi sorularını yanıtlıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Eyvah Eyvah 2 'Türk Filmi'
          20:00

          Eyvah Eyvah 2 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Hakan Algül üstlendiği oyuncu kadrosunda Ata Demirer, Demet Akbağ, Özge Borak Şakrak ve Salih Kalyon gibi usta oyuncuların yer aldığı 2011 yapımı "Eyvah Eyvah 2", Salı akşamı Show TV'de! İlk filmin sonunda aşık olduğu kızı (Özge Borak Şakrak) istemek için Firuzan ile (Demet Akbağ) Geyikli'ye doğru yola çıkan Hüseyin'i (Ata Demirer) Eyvah Eyvah 2'de de bin bir yeni macera bekliyor! Firuzan'ın birkaç günlük ziyareti Kuzey Ege'de uzun bir maceraya dönerken, Hüseyin'in Müjgan'a kavuşup kavuşamayacağının cevabı da bu maceraya bağlıdır.

        •  Fury 'Yabancı Film'
          22:00

          Fury 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini David Ayer'in üstlendiği, Brad Pitt, Shia Labeouf, Logan Lerman gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Fury", Salı akşamı Show TV'de! Fury, 1945 yılının Nisan ayında, İkinci Dünya Savaşı'nın son günlerinde Komutan Wardaddy, topçu Boyd Swan, yükleyici Grady Travis, şoför Trini Garcia ve yardımcı şoför Norman'dan oluşan müfreze, 300 düşman askeriyle karşılaşır ve tüm imkânsızlıklarla savaşmak zorundadır. Beş askerden oluşan küçük ekip, bölgede kalan son Amerikan ordusu askerlerinden oluşur. Birlik az sayıda askerden oluşmasının yanı sıra cephane anlamında da bir hayli zor durumdadır. Gruba komuta eden Çavuş Wardaddy'nin Avrupa'nın tamamını yıkıma uğratan bu savaştaki son görevi, askerlerini Nazi birliklerinin kuşatması altında olan bu bölgeden sağ salim çıkarabilmektir.

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Fury 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:30

          Fury 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          04:30

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:45

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)