Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel kolay ve pratik tiramisu topları ve kış sofralarına lezzet katacak lahana pastası tarifi verirken, Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş göğüs estetiği hangi durumlarda ve nasıl yapılır, saç ekimi öncesi ve sonrasında neler yaşanır sorularını yanıtlıyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan pembe estetikle ilgili bilgiler verirken, Psikolog Prof. Dr. Acar Baltaş çocuğunuzu yetiştirirken bilmeden yaptığınız hatalar neler, çocuğunuzu rahat ettirmek aslında onu başarısızlığa mı sürüklüyor, çocuğunuzun ilgi alanını nasıl keşfedebilirsiniz sorularını yanıtlıyor.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 3 yıllık evli, 27 yaşında, ev hanımı Elif Gelin'in evine konuk olunuyor. Elif Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Elif Korkmazel pratik tarifler verirken, Psikolog Ramazan Şimşek ilişkilerde nelere dikkat etmeliyiz, aşkın ömrü kaç yıl, evlilikte çiftler birbirlerine nasıl davranmalı sorularını yanıtlıyor. Göz Doktoru Op. Dr. Sadi Sızmaz akıllı lens uygulamasını anlatırken, Beslenme Danışmanı-Diyetisyen Gülşen Altın kış aylarında sağlıklı beslenme konusunda merak edilenleri paylaşıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Demir Adam 3 'Yabancı Film'
          20:00

          Demir Adam 3 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Shane Black'in üstlendiği, Robert Downey Jr., Guy Pearce, Gwyneth Paltrow, Rebecca Hall, Ben Kingsley, Don Cheadle gibi usta oyuncuların yer aldığı 2013 yapımı "Demir Adam 3", Perşembe akşamı Show TV'de! Milyarder iş adamı, kahraman ve mucit Tony Stark, bu sefer gücü ondan çok daha fazla, hatta sınırsız bir düşmanla karşı karşıya kalıyor. Üstelik bu düşman, o çok sinirlendirecek bir hamle yaparak özel hayatını yok ediyor. Stark, şimdi bu olayların kaynağını araştıracağı zorlu bir mücadeleye giriyor. Fakat en yakınlarını korumak için zekâsının ve cesaretinin yanı sıra içgüdülerine de ihtiyacı var. Stark'ın bu savaşında kafasında dönüp duran soru ise belki de tüm olayların en can alıcı yanı: Adam mıdır kıyafeti kıyafet yapan yoksa kıyafet midir adamı adam yapan?

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          22:15

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Demir Adam 3 'Yabancı Film' (Tekrar)
          23:45

          Demir Adam 3 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          02:00

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          03:45

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:45

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)