Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Özge Ulusoy'un keyifli sunumuyla ekrana gelecek program "Hayat Güzeldir"de bugün Diyetisyen İpek Ağaca Özger tatlı krizlerine girenlere özel şekersiz supangle, çocuklara yumurta sevdirecek muffin, hem çocukların hem büyüklerin seveceği yeni yıl tatlısı ve zayıflamaya dair özel tüyolar verirken, Dermatolog Prof. Dr. Meral Şaşoğlu saç dökülmesi ile ilgili merak edilenleri paylaşıyor. KBB ve Yüz Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Gürkan Kayabaşoğlu dar burun sendromu nasıl oluşur, yüz germe ameliyatı nasıl yapılır, liplift dudak kaldırma işlemi kimlere uygundur sorularını yanıtlıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Ece Erken - Demet Akalın kavgasının perde arkasında ne var? Ata Demirer hangi güzelle 13 saat boyunca yan yana oturdu? Çarpışma'da Cemre ve Kerem arasında neler olacak? Sinemadaki Mısır krizi çözüldü mü? Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar neler söyledi?

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu

          Türkiye'yi karış karış gezip yöresel tatları ekrana taşıyan Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu'nun bugün Bursa'da ilk durağı Yıldırım ilçesine bağlı Zeyniler köyü oluyor. Köy halkı tarafından folklor ekibi eşliğinde coşkulu bir karşılama yapılıyor. Kestaneli lahana, Osmanlı çorbası, portakallı kereviz, cevizli lokum, hınkal anlatılıyor. Köyün hanımları sac üzerinde tahinli cevizli gözleme yapıyor. İnegöl köftesi, piyazının püf noktaları anlatılıyor. Kestaneli mişeriz, ciğer sarma, incir tatlısı yapılıyor. Kestaneli baklava ve kestane ezmesinin sırları ekrana geliyor. Buğday kebabı, salma aşı, portakallı badem çorbası anlatılıyor, müzik ekibinin yöresel türküleri eşliğinde sunuluyor.

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          14:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Mucize 'Türk Filmi'
          15:45

          Mucize 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı, Talat Bulut, Mert Turak, Mahsun Kırmızıgül, Seda Tosun, Meral Çetinkaya, Erdem Yener, Büşra Pekin, Cezmi Baskın ve Şenay Gürler gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Mucize" Cumartesi günü Show TV'de! Çekimleri İzmir Foça, Uşak, Kars ve Kağızman'a bağlı bir köyde gerçekleştirilen "Mucize" Mahsun Kırmızıgül'ün dördüncü filmi. Filmde, fakirliğin hüküm sürdüğü yıllarda, okumayı bekleyen yüzbinlerce çocuğun ve öğretmenlerin hikayesi anlatılıyor. 1960'lı yıllarda darbe döneminde geçen film, Egeli bir öğretmenin (Talat Bulut'un) Anadolu'nun ücra bir köşesine sürgüne gidişiyle başlıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Tamam mıyız 'Türk Filmi'
          23:45

          Tamam mıyız 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın üstlendiği, Aras Bulut İynemli, Deniz Celiloğlu, Aslı Enver, Sumru Yavrucuk, Zuhal Gencer Erkaya, Gürkan Uygun gibi usta oyuncuların yer aldığı 2013 yapımı "Tamam Mıyız?" Cumartesi gecesi Show TV'de! Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babası ile karşı karşıya getirir, maddi hiçbir destek beklemeksizin kendi hayatını yaşamak isteyen ve evinden ayrılan Temmuz, ruhunu meslek olarak seçtiği heykeltıraşlıkla arındırır. Hayatını devam ettirmek için çocuk romanları için çizerlik yapan Temmuz'un hayatı, sevgilisinden aldığı bir e-mail ile allak bullak olur. Sevgilisi tarafından terk edildiğini öğrenen Temmuz aynı zamanda işini kaybetmiştir. Hayatı ile yüzleşen Temmuz, dibe vurmuş, yaşama küsmüştür. İhsan ise, bedensel dezavantajı sebebiyle, hayatını annesine bağlı yaşamak zorunda genç bir adamdır. Gerçekleştiremeyeceği hayallerinin yanı sıra annesinin sırtında bir yük olmaktan da mutsuz olan İhsan'ın kurtuluşu ile ilgili tek bir fikri vardır. Ta ki Temmuz'la karşılaşana dek... Temmuz ve İhsan hayatlarının çöküşünde, dibe vurdukları bir anda karşılaşır ve bu karşılaşma Temmuz'u hayatı, sanatı, umudu yeniden tanıyacağı, İhsan'ı ise hayata yeniden tutunacağı bir dostluğa, başlangıca sürükler... Farklı iki yaşamın birleşmesine sebep olan bu tesadüfî buluşma Temmuz'u, İstanbul'un hiç bilmediği bir köşesine ve hiç tanımadığı bir ailenin içine sokacaktır.

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          01:30

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          03:15

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:00

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)