Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Özge Ulusoy'un keyifli sunumuyla ekrana gelecek program "Hayat Güzeldir"de bugün Usta Ömer Aksu hafta sonunuza keyif katacak lezzetleriyle Gaziantep'in enfes katmeri, çıtır çıtır yeşil zeytinli kol böreğiyle konuk olurken, Psikiyatrist Prof. Dr. Mehmet Sungur çocuk sahibi olduktan sonra evliliğin dengesi nasıl sağlanır, ilişkilerde karşı tarafı değiştirmeye çalışmak doğru mu, kıskançlığın sınırı ne olmalı sorularını yanıtlıyor. Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Tuğrul Akın no touch lazer ile ilgili bilgiler verirken, Mikropigmentasyon Eğitmeni ve Uygulayıcısı Hülya Yılmaz ideal kaşlarla ilgili merak edilenleri paylaşıyor.

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Pazar Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Hande Yener'in Diyarbakır çıkarmasından çok özel görüntüler! Burcu Biricik, yeni filmi "Çiçero"daki en zorlandığı sahneleri anlattı! Tolga Sarıtaş yeni sevgilisiyle nasıl yakalandı? Merve Boluğur'a hangi konuda hayranlarından mesaj yağıyor?

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Yeni Bölüm)
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Yeni Bölüm)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          14:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Tamam Mıyız?
          16:15

          Tamam Mıyız?

          Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın üstlendiği, Aras Bulut İynemli, Deniz Celiloğlu, Aslı Enver, Sumru Yavrucuk, Zuhal Gencer Erkaya, Gürkan Uygun gibi usta oyuncuların yer aldığı 2013 yapımı "Tamam Mıyız?" Pazar günü Show TV'de! Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babası ile karşı karşıya getirir, maddi hiçbir destek beklemeksizin kendi hayatını yaşamak isteyen ve evinden ayrılan Temmuz, ruhunu meslek olarak seçtiği heykeltıraşlıkla arındırır. Hayatını devam ettirmek için çocuk romanları için çizerlik yapan Temmuz'un hayatı, sevgilisinden aldığı bir e-mail ile allak bullak olur. Sevgilisi tarafından terk edildiğini öğrenen Temmuz aynı zamanda işini kaybetmiştir. Hayatı ile yüzleşen Temmuz, dibe vurmuş, yaşama küsmüştür. İhsan ise, bedensel dezavantajı sebebiyle, hayatını annesine bağlı yaşamak zorunda genç bir adamdır. Gerçekleştiremeyeceği hayallerinin yanı sıra annesinin sırtında bir yük olmaktan da mutsuz olan İhsan'ın kurtuluşu ile ilgili tek bir fikri vardır. Ta ki Temmuz'la karşılaşana dek... Temmuz ve İhsan hayatlarının çöküşünde, dibe vurdukları bir anda karşılaşır ve bu karşılaşma Temmuz'u hayatı, sanatı, umudu yeniden tanıyacağı, İhsan'ı ise hayata yeniden tutunacağı bir dostluğa, başlangıca sürükler... Farklı iki yaşamın birleşmesine sebep olan bu tesadüfî buluşma Temmuz'u, İstanbul'un hiç bilmediği bir köşesine ve hiç tanımadığı bir ailenin içine sokacaktır

        •  Hafta Sonu Ana Haber
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber

        •  Takiptekiler
          20:00

          Takiptekiler

          Yönetmenliğini Daniel Benmayor'ün üstlendiği oyuncu kadrosunda Taylor Lautner, Marie Avgeropoulos ve Adam Rayner gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Takiptekiler", Pazar akşamı Show TV'de! New York'lu Cam, bisikletli kuryedir. Başı mafyayla dertte olan Cam, teslimat yaptığı sırada gizemli güzel Nikki'ye çarpar. İkili kısa süre sonra kendilerini tehlikeli bir aşkın içinde bulurlar.

        •  Öfkeli Polisler 'Sinema'
          21:30

          Öfkeli Polisler 'Sinema'

          Yönetmenliğini Tsz Ming Wong'ın yaptığı, Jet Li, Wen Zhang ve Shi Shi Liu gibi usta oyuncuların yer aldığı 2013 yapımı "Öfkeli Polisler" Pazar akşamı Show TV'de! Hong Kong'da işlenen seri cinayetleri çözmek için Wang Bu'er (Wen Zhang) ve Huang Feihong (Jet Li) görevlendirilir. Dava ilginçtir. Çünkü öldürülen tüm erkekler, Liu adında genç ve güzel bir kadının eski erkek arkadaşlarıdır. Bu'er ve Feihong, davayı çözmek ölümcül bir oyun planlarlar. Polislerden biri, Liu'nun sevgilisi olacak ve katilin peşine düşecektir.

        •  Takiptekiler 'Sinema'
          23:30

          Takiptekiler 'Sinema'

        •  Öfkeli Polisler 'Sinema' (Tekrar)
          01:00

          Öfkeli Polisler 'Sinema' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Tekrar)
          03:00

          Pazar Sürprizi (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          04:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)