Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Osman Erk kışı hastalıksız geçirmeye yardımcı önemli formülleriyle konuk olurken, Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Gökhan Özçınar bel fıtığı ameliyatları ile ilgili merak edilenleri anlatıyor. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Olcayto İncedere hangi durumlar kalp krizi riski oluşturur, bir kişi kalp krizi geçirdiğini nasıl anlar, kalp-damar sağlığımızla ilgili koruyucu önlemler nelerdir sorularını yanıtlarken, Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "karnabahar popcorn" ve "yalancı işkembe çorbası" tarifi veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 5 aylık evli, 25 yaşında, ev hanımı Burcu Gelin'in evine konuk olunuyor. Burcu Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Elif Korkmazel pratik yemekleriyle konuk olurken, Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Veysel Öztürk göze dokunmadan tedavi etmek mümkün mü, görme bozuklukları lazerle tedavi edilebilir mi sorularını yanıtlıyor. Prof. Dr. Erkan Topuz ise çarpıcı açıklamalarda bulunuyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Senin Hikayen 'Türk Filmi'
          23:30

          Senin Hikayen 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Tolga Örnek'in yaptığı, Timuçin Esen, Selma Ergeç, Nevra Serezli, Sait Genay, İdil Fırat, Başak Okay ve Murat Serezli gibi usta oyuncuların yer aldığı 2013 yapımı "Senin Hikayen" Salı gecesi Show TV'de! Hakan ve Esra evliliklerinin yedinci yılını tamamlayan, birbirlerini halen tutkuyla seven, 30'lu yaşlarında bir çifttir. Esra özel bir şirkette iyi bir kariyer sahibidir ve hatta yurt dışından iş teklifi almıştır. Müzik stüdyosu olan Hakan ise aldığı reklam, film projeleri ile ailesini geçindirmeye çalışan, sevgi dolu bir eştir. Hakan'ın annesi Meral'de ise kanser belirtileri baş göstermeye başlar, tedaviyi kabul eden Meral henüz torun sevmeden hayata veda etmemeye kararlıdır. Ama Esra ile Hakan da çocuk konusunda tereddütler yaşayan bir çifttir. Esra bir yandan kariyerini düşünür, bir yandan çocuk sahibi olmak kafasında soru işaretiyken, yaşam ikisine de güzel bir sürpriz yapar...

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          01:30

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Senin Hikayen 'Türk Filmi' (Tekrar)
          03:30

          Senin Hikayen 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)