Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan gülümseme tasarımını etkileyen faktörler neler, gülüş estetiği nasıl yapılır, kronik hastalığı devam edenlerin diş tedavileri nasıl yapılır sorularını yanıtlarken, Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş meme kanseri sonrası meme estetiği ile ilgili bilgiler veriyor. Ekmek Ustası Mine Ataman çocukların çok seveceği pekmezli kurabiye ve hurmalı kek tarifi veriyor, minik şefler mutfakta hünerlerini sergiliyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 2,5 yıllık evli, 28 yaşında, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bölümü Mezunu Cansu Gelin'in evine konuk olunuyor. Cansu Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş estetikle ilgili son gelişmeleri anlatırken, Psikolog Ramazan Şimşek ilişkilerde nelere dikkat etmeliyiz, aşkın ömrü kaç yıl, evlilikte çiftler birbirinize nasıl davranmalı sorularını yanıtlıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çarpışma 'Dizi'
          20:00

          Çarpışma 'Dizi'

          Veli'nin hastaneden kaçırılması, Kadir'in annesini bulma umutlarını törpülemiştir. Kadir annesiyle ilgili, içini sadece Zeynep'e döker. Zeynep, Kadir'i tekrar ayağa kaldırmak için onu cesaretlendirir. Kadir'le Zeynep arasındaki mesafeler yavaş yavaş kısalmaya başlarken, Cemre ile Kerem arasındaki çekimin gücü de her geçen gün artmaktadır. Aile olmanın verdiği mutluluk ise, hepsinin yüzüne tebessüm olarak yansımıştır. Canını yakanların, canını yakmaya kararlı olan Veli ise ilk hamlesini yapar. Adalı'ya telefonla ulaşır ve annesi ile ilgili sarf ettiği sözlerle Kadir'i en hassas olduğu yerden vurur. Kadir, Veli'nin artık eskisinden çok daha tehlikeli olacağının farkındadır ve herkesi uyarır. Veli, Demir'le de işbirliği yapar ve adamlarına Yakup ile Meral'i kaçırmaları talimatını verir. Cemre'nin sabırsızlıkla beklediği gün gelmiştir. Demir ve Belma'yla yüz yüze, söz söze hesaplaşır. Adalı'da, bir yandan Veli'nin diğer yandan da emniyetteki köstebeğin peşindedir. İyiden iyiye bilenen Veli'nin hedefinde artık sadece Kadir ve Zeynep değil, Cemre ve Kerem de vardır. Veli, kurduğu plan ile Adalı'ya, Zeynep'e, Cemre'ye ve Kerem'e hayatları, aileleri ve sevdikleri üzerinden şimdiye kadar hiç görülmediği kadar ağır ve acımasız şekilde saldıracaktır.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          23:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          04:30

          Gelin Evi (Tekrar)