Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Özge Ulusoy'un keyifli sunumuyla ekrana gelecek program "Hayat Güzeldir"de bugün keyifli sohbetleri, samimi itirafları ve sevilen şarkılarıyla Ayça ve Cem konuk olurken, Bitki Bilimi ve Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya cilde iyi gelen kış maskesi, leke geçirmeye yardımcı doğal bakım kürü, dökülen saçlara saç maskesi tarifi veriyor. Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Gökdere kişiye özel no touch lazer nasıl yapılır, uzak, yakın görme sorunu aynı anda tedavi edilebilir mi, akıllı lens tedavisi ne kadar sürer sorularını yanıtlarken, Kulak Burun Boğaz Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Yusuf Orhan Uçal burun estetiği ile ilgili bilgiler veriyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Devler bu gecede buluştu! Organize İşler 2'nin özel galasında Yılmaz Erdoğan, Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz bir araya geldi... Mustafa Sandal yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi... Bu görüntüler sadece Show TV'de... Cem Yılmaz'dan yeni projelerine dair çok konuşulacak açıklamalar! Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6'yı bekleyen seyircilerine nasıl bir sürpriz yaptı?

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu

          Türkiye'yi karış karış gezip yöresel tatları ekrana taşıyan Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu'nun bugün Kocaeli'nde, ilk durağı Gölcük ilçesinde bağlı Saraylı köyü oluyor. Köy halkı yoğun kar yağışı altında davul ve klarnet eşliğinde coşkulu bir karşılama yapılıyor. Kazanda düğün çorbası, kazanda zerde tatlısı masada ise yumurta dolması, ekşili köfte, Arnavut ciğeri ve arpacık soğanlı yahni tariflerini ve püf noktalarını anlatıyor. Turgay Başyayla organik köy pazarını geçip gözleme yapan ablalarla sohbet edip tadım yapıyor. Turgay Başyayla Kocaeli'nin turizm noktası olan Kartepe'ye doğru yola çıkıp 3 harika tarif veriyor; fırın tandır, saç kavurma ve kiremitte alabalık. Turgay Başyayla'nın Kocaeli'ndeki bir sonraki adresi meşhur mu meşhur, yemeyenlerin pişman olduğu İzmit pişmaniyesi. Turgay Başyayla tariflerine Kocaeli'nin ilk valisi olan Sırrı Paşa Konağı'nda devam ediyor. Burada 3 yöresel tarif veriyor, gelin utandıran çorbası, dartılı keşkek ve soğan dolması sunumda yöresel türkülerle birlikte sunuluyor.

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          14:00

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Patron Mutlu Son İstiyor 'Türk Filmi'
          23:15

          Patron Mutlu Son İstiyor 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü 'nün üstlendiği oyuncu kadrosunda Tolga Çevik, Erkan Can, Ersin Korkut, Ezgi Mola ve Mustafa Uzunyılmaz gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Patron Mutlu Son İstiyor", Cumartesi gecesi Show TV'de! Yapımcı İsfendiyar, senaristlik yapan Sinan'ı romantik komedi filmi senaryosu yazması için Kapadokya'ya gönderir. Burada bir butik otele yerleşen Sinan zor durumdadır. Çünkü ne yazacağı konusunda hiçbir fikri yoktur. Üstelik düşünmek için yeterli zamana sahip değildir. Patronu, işini bir an önce bitirmesi için ona baskı yapmaktadır. Sinan, butik otelin sahibi olan İzzet Bey'in kızı Eylül'le tanışır ve ondan çok etkilenir. Hatta ondan ilham alarak yazacağı senaryoyu onun üzerine kurmaya karar verir. Ancak bir sorun vardır: Eylül, ünlü bir oyuncu olan Faruk'la nişanlıdır. Faruk ile Sinan birbirlerini uzun zamandır tanımaktadırlar ve bu tanışıklık pek hoş anılarla dolu değildir. Çünkü Sinan, zamanında yakın arkadaş olduğu Faruk'un sevgilisini çalmıştır; bu yüzden de Faruk, Sinan'ı düşman ilan etmiştir.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          01:30

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          04:15

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)