Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Özge Ulusoy'un keyifli sunumuyla ekrana gelecek program "Hayat Güzeldir"de bugün Lerzan Mutlu dillerden düşmeyen şarkıları, yepyeni albümü ve özel hayatına dair olay yaratacak açıklamalarıyla konuk oluyor. Radyo ve Televizyon Sunucusu Funda Özkalyoncu ideal ilişki var mı, gerçekten seven biri nasıl anlaşılır, yeni nesil ilişkilerde neden hep daha fazlası isteniyor, ilişkiden beklentinin olması o ilişkiye zarar verir mi sorularını yanıtlarken, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Orhan Rodoplu varis ve venöz yetmezliği ile ilgili bilgiler veriyor. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hamit Çelik gizli kalp hastalığı ile ilgili merak edilenleri anlatırken, Girişimci-Araştırmacı Balasu Dündaralp kozmetik ürünleri kullanırken nelere dikkat edilmeli, en çok yapılan cilt bakım yanlışları neler sorularını yanıtlıyor.

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Yeni Bölüm)
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Yeni Bölüm)

        •  Gülperi (Tekrar)
          14:00

          Gülperi (Tekrar)

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Kaçış 'Yabancı Sinema'
          20:00

          Kaçış 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Paul Haggis'in üstlendiği, Russel Crowe, Elizabeth Banks, Liam Neesen gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Kaçış" Pazar akşamı Show TV'de! Mutlu ve sorunsuz bir evliliğe sahip John ve Lara çiftinin hayatı, Lara'nın bir cinayet soruşturması nedeniyle tutuklanmasından sonra karmakarışık bir hal alır. Suçsuz ve masum olduğunu kanıtlayamayan Lara mahkemece suçlu bulunur ve hüküm giyer. Fakat John tüm kalbiyle eşinin suçsuz olduğuna inanıyordur. Lara'nın hapishanede olduğu zamanlarda John tek oğullarıyla ilgileniyor, aynı zamanda da okulda ders veriyordur. Fakat John'un asıl amacı eşini, işlemediği bir suç yüzünden girdiği hapishaneden çıkarmaktır. Aradan geçen 3 senenin ardından mahkeme Lara'nın suçlu olduğu yönünde karar verir. Her şeyin bittiğini düşünen Lara hayatına son vermeyi düşünürken John da yapılacak tek bir şey kaldığına kanaat getirir; o da Lara'yı hapishaneden kaçırmaktır.

        •  Ölümüne Takip 'Yabancı Sinema'
          22:45

          Ölümüne Takip 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini John Lyde'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Kevin Sorbo, Danielle Chuchran, Rocky Myers gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Ölümüne Takip", Pazar akşamı Show TV'de! Yaşamak için farklı bir gezegen arayan bir grup insan, çok çorak bir toprağa düşerler ve bir kaza geçirirler. Bu çorak topraklarda yalnız değildirler. Onları kana susamış uzaylılar ve mistik-akoliptik savaşçılar bekliyordur.

        •  Kaçış 'Yabancı Sinema' (Tekrar)
          00:30

          Kaçış 'Yabancı Sinema' (Tekrar)

        •  Ölümüne Takip 'Yabancı Sinema' (Tekrar)
          02:45

          Ölümüne Takip 'Yabancı Sinema' (Tekrar)

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          04:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)