Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel son moda renkli taçları evde yapmanın sırlarını verirken, Araştırmacı-Yazar İpek Kuşçu sık sık tatlı krizine girenler için "yulaflı mozaik pasta", çocuklara özel "ayıcık görünümlü sebze köftesi" ve "İç ısıtan tahinli meyve suyu" tarifleriyle konuk oluyor. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hamit Çelik yürüyüş yapmak, spor yapmaktan daha mı faydalı, su tüketiminde nerede yanlış yapıyoruz sorularını yanıtlarken, Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Selçuk Çekmeceli akıllı mercek ile ilgili bilgiler veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 1,5 yıllık evli, 24 yaşında, moda tasarımı mezunu, Hatice Gelin'in evine konuk olunuyor. Hatice Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün Dr. Feridun Kunak bele kupa çekmenin faydaları nelerdir, evde hazırlanan doğal krem ile bel ağrılarından kurtulabilir miyiz, cilt güzelliğini korumanın formülü var mı sorularını yanıtlarken, sosyal medyada yemek yediği videolarla çok sevilen, Tosun Baba lakaplı Mehmet Ağagürbüz lezzetli tarifler veriyor. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kürşat Bozkurt varis tedavisi ile ilgili merak edilenleri anlatırken, Cirtus (Laden) bitkisi üzerine yaptığı araştırmalarla hastalıklara fayda sağladığını iddia eden, Sabun Üreticisi Cumali Bora, Zahide Yetiş'in konuğu oluyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Oflu Hoca'nın Şifresi 'Türk Filmi'
          20:00

          Oflu Hoca'nın Şifresi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Adem Kılıç'ın yaptığı, Çetin Altay, Ahmet Varlı, Köksal Engür, Didem Balçın, Başak Daşman gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Oflu Hoca'nın Şifresi" Çarşamba akşamı Show TV'de! Bir başkasına şaka gibi, kâbus gibi gelebilecek bir gün, Oflu Hoca için sıradan bir gündür. Çünkü o her gün yerel kanalda, akıl hocalığı yaptığı programda, tahammül sınırlarını zorlayan abuk sorulara yanıt vermekte; yöredeki her dişi için artık bir tehlike unsuru haline gelmiş babasını mümkün mertebe zapt etmeye çalışmakta ve bir "deli mıknatısı"na dönmüş hayatında envai çeşit abuk olay yaşamaktadır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi, Hoca'nın hayatını daha da değiştirecek ve onu pek de istemediği, komik bir rekabetin ortasına düşürecektir. Öncelikle Hoca'nın da gençliğinde oynadığı Doğanspor kulübünün zor durumdan kurtulması için "namuslu, zeki ve gönüllerin şampiyonu " bir başkan gerekmektedir. Bu özelliklerden bir tanesini bile taşımayan ve hiç de güven vermeyen Müteahhit Ahmet ile Oflu Hoca'nın başkanlık mücadelesi inanılmaz olaylar eşliğinde başlar...

        •  Çakallarla Dans 'Türk Filmi'
          22:00

          Çakallarla Dans 'Türk Filmi'

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          23:45

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:00

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          04:15

          Gelin Evi (Tekrar)