Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel çocuklara sebze yemeyi sevdirecek "fırında pazı mücveri" ve "yağsız, şekersiz, unsuz sağlıklı kek" tarifleriyle konuk olurken, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Gökhan Mamur kış aylarında çocukları hastalıklardan korumak için neler yapılmalı, çocuklar grip aşısı olmalı mı sorularını yanıtlıyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan'ın implant ile ilgili bilgiler vereceği programda Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş tam yüz gençleştirme nasıl yapılır, gıdı sarkması nasıl yok edilir, boyun kırışıklıkları nasıl geçer sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 3,5 yıllık evli, 27 yaşında, kimyager Ayşegül Gelin'in evine konuk olunuyor. Ayşegül Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Psikolog Ramazan Şimşek ilişkilerde nelere dikkat etmeliyiz, aşkın ömrü kaç yıl, evlilikte çiftler birbirlerine nasıl davranmalı sorusunu yanıtlarken, Turşu Ustaları Hasan Hüseyin Benli ve Mücella Benli çeşit çeşit turşularıyla Zahide Yetiş'e konuk oluyor. Medikal Estetik Hekimi Dr. Alp Okutucu ameliyatsız genç ve güzel görünmenin sırlarını veriyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çarpışma 'Dizi'
          20:00

          Çarpışma 'Dizi'

          Kerem'in, annesinin öldürüldüğünü düşünerek yaşadığı korku ve panik hali, Serpil'i ansızın karşısında görmesiyle yerini mutluluk ve sevince bırakır. Zeynep, Kadir'in annesini bulmasına yardımcı olabilmek için tehlikeli bir işe soyunur. Cemre, Kerem'in gelecekleriyle ilgili kafasındaki duvarları yıkacak büyük bir adım atar. Veli'nin Zeynep'e ve Aylin'e olan saplantılı sevgisi çok tehlikeli bir hal alır. Kadir'in, Galip'ten aldığı paranın, adli emanetten alınıp hazineye sevk edileceği haberi Veli'nin iştahını kabartır. Parayı çalmak için plan yapar ve güzergah üzerine pusu kurar. Adalı'ya da kendisine engel olmaması için oyun oynar. Veli'nin adamları ile polisler arasında şiddetli bir çatışma çıkar. Ama bu kez Adalı, Veli'nin tekerine taş koyacaktır. Kadir, emniyetteki hainin Meltem olduğunu çözer. Aynı anlarda Veli, Meltem'e; Kadir'in, Zeynep'in, Cemre'nin ve Kerem'in de çok yakından tanıdığı birini öldürmesi için talimat verir. Ancak, Meltem'i takibe alan Adalı da birden kendini ateş çemberinin içinde ve ölümle yüz yüze bulur.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          04:45

          Gelin Evi (Tekrar)