Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Özge Ulusoy'un keyifli sunumuyla ekrana gelecek program "Hayat Güzeldir"de bugün Sağlıklı Yaşam Koçu Doris Hofer'in tatlı krizine girenlere lezzetli çikolata topları, evde kolayca yapabileceğiniz fit kalmanıza yardımcı olacak egzersiz önerileriyle konuk olacağı programda Astrolog Nuray Sayarı sevgililer günü yaklaşırken hangi burcu neler bekliyor, aşk hayatında kimlerin yüzü gülecek, gökyüzündeki hareketler burçları nasıl etkileyecek sorularını yanıtlıyor. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hamit Çelik kalp yetmezliği ile ilgili merak edilenleri anlatırken, Halk Ozanı ve Şair Abdurrahman Delen samimi açıklamalarda bulunuyor.

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

          Ekranların ilk ve tek cemiyet haber programı HT Kulüp, bu hafta yine dopdolu haberlerle ekranlarınıza geliyor... TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut'un kızı Dila Bulut, hukuk eğitimini tamamladıktan sonra sinemaya ilgi duydu. İlk kısa filmi Aries'in gösterimini gerçekleştiren Bulut'u bu özel gününde iş ve cemiyet dünyasından ünlü isimler yalnız bırakmadı. Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu ile modaya dair keyifli bir söyleşi, Türk Kalp Vakfı'nın bünyesinde hayata geçirilen 'İyi Kalpli Ol' sergisinin açılışı, ünlü ressam Muzaffer Akyol ile kızı Gaye Su Akyol'un ortaklaşa açtığı sergi daveti, İstanbul'un gözde semtleri Nişantaşı ve Bebek'te zamanını değerlendiren ünlü isimlerin renkli anları ve daha fazlası Buse İskenderoğlu'nun sunumuyla bu hafta HT Kulüp ekranlarında sizleri bekliyor. Kadrosunda iş dünyasından ünlü isimlerin de yer aldığı Senkronize Kayak Milli Takımı, Nisan'da Aspen'de düzenlenecek Dünya Yarışları'na hazırlanıyor. İşadamı Cem Hakko'nun Takım Kaptanı, Ender Alkoçlar'ın Teknik Direktör olduğu takımın yarış heyecanı Bloomberg HT'de ekrana geliyor.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Final)
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Final)

          Anadolu'nun; damakları bayram ettiren geleneksel lezzetleri ile tanışıp, kültürel ve doğal güzelliklerine doğru masalsı bir yolculuğa çıkmak isteyenler müjde! Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu yurdumuzun yüzlerce yıllık eşsiz tatlarını; il il, ilçe ilçe, köy köy gezip sizlerle buluşturuyor. Lezzet Yolculuğu'nda Turgay Başyayla, sanatçı kişiliğini türküleri eşliğinde sizlerle buluşturuyor. Yörenin lezzetlerini, kimi zaman yöreye özgü restaurantlarda aşçılarımız ile kimi zamansa Anadolu insanının bilgeliğiyle yoğrulmuş ninelerimiz ve teyzelerimizin görsel bir şöleni andıran otantik yemek tarifleriyle sizlere sunuyor ve lezzet rüzgarları estiriyor. Turgay Başyayla Kahramanmaraş'daki lezzet yolculuğuna ara vermeden devam ediyor; ilk durağı Pazarcık ilçesine bağlı Eğlen köyü oluyor. Köy halkı davul ve zurna ile neşeli sıcacık bir karşılama yapıyor. Köy kadınları kazanda pirpirim ekşilisi ve kazanda lepe pilavı yapıyor. Lezzet yolculuğunda klasik haline gelen hamur işlerine misafir olup şerbetli katmer, Maraş kömbesi ve gözlemenin tadına bakan Turgay Başyayla masa yemeklerine geçip 4 nefis tarif veriyor; ekşili yuvalama, kuru patlıcan ve biber dolması, içli köfte ve kuru köfte. Sunum masasında onlarca farklı yöresel Kahramanmaraş lezzetleri ile sunuluyor. Yedi Kuyular kayak merkezinde kar motoru ile geziyor, sucuk ekmek yapıyor. Mutfak müzesinde şalgamlı tarhana çorbası, havuçlu pilav ve ekşili havuç tarifi verilirken, ünlü Maraş dondurmasının tadımı ekrana geliyor. İç pilavlı oğlak dolması, ağ kebabı ve Maraş'ın olmazsa olmazı eli böğründenin yapımı yöresel müzik ekibi eşliğinde sunuluyor.

        •  Hırsız Var
          14:00

          Hırsız Var

          Yönetmenliğini Oğuzhan Tercan'ın üstlendiği, Haluk Bilginer, Gülse Birsel, Mehmet Ali Erbil, Gamze Özçelik, Birol Üner, Ahmet Mümtaz Taylan ve Fatih Akın gibi usta oyuncuların yer aldığı 2005 yapımı "Hırsız Var" Pazar günü Show TV'de! Tüm malvarlığını kaybederek kalp krizinden ölen bir işadamının karısı (Gülse Birsel), mafya dünyasının bir temsilcisi (M.Ali Erbil), marjinal bir modacı (Haluk Bilginer), baş manken (Gamze Özçelik), profesyonel bir soyguncu (Fatih Akın) ve bir magazin gazetecisinin yollarının bir gecede kesiştiği varsayımı üzerine kurulan film, Türkiye'nin son 5-6 yılının en önemli gündem maddeleri olan finans, medya, yeraltı ve magazin dünyasını konu alıyor. Mafya babası Ekrem Uçar (M. Ali Erbil), hapisten çıkar. Ceren Serdar (Gamze Özçelik), Ekrem'in eski sevgilisidir ve onun dışarı çıkmasıyla birlikte paniğe kapılır. Modacı Seçkin Doruk (Haluk Bilginer), görkemli bir defile düzenler ve bu defilenin baş mankeni olan Ceren, defilenin finalinde podyuma girmek üzereyken eski sevgilisini görür ve bir anda ortalık karışır.

        •  Lezzet Akademisi (Yeni)
          16:15

          Lezzet Akademisi (Yeni)

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Belalı Tanık 'Yabancı Sinema' (TV'de İlk)
          20:00

          Belalı Tanık 'Yabancı Sinema' (TV'de İlk)

          Yönetmenliğini Patrick Hughes'in üstlendiği, Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Salma Hayek gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Belalı Tanık", Pazar akşamı TV'de ilk kez Show TV'de! Dünyanın en başarılı güvenlik görevlisi olan Michael Bryce'nin yeni bir müşterisi vardır: Uluslararası Adalet Divanı'nda yargılanacak bir tetikçi! İkili, kişiliklerindeki ve hayata bakış açılarındaki farklılıkları bir kenara koyup, zamanında ve sağ salim mahkemede olmak için güçlerini birleştirirler. Ancak bu görev çok zorlu olacaktır, çünkü tetikçiyi susturmak isteyen çok tehlikeli bir diktatör, yol boyunca onlarca adamıyla peşlerinden ayrılmayacaktır.

        •  Transit 'Yabancı Sinema'
          22:15

          Transit 'Yabancı Sinema'

        •  Belalı Tanık 'Yabancı Sinema' (Tekrar)
          23:45

          Belalı Tanık 'Yabancı Sinema' (Tekrar)

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          01:45

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Tekrar)
          04:00

          Pazar Sürprizi (Tekrar)