Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel, lezzetli ve pratik tarifleriyle konuk olurken, Ortodontist-Diş Hekimi, Öğretim Üyesi Dr. Abdurrahman Küçükönder ortodontik diş tedavisi hakkında merak edilenleri anlatıyor. Nefes Terapisti ve Yazar Selin Topçuoğlu Kasırga nefes terapisi ile ilgili bilinmeyenleri anlatırken, Obezite ve Diyabet Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Hidayet Çatal şeker hastalığından ameliyatla kurtulmak mümkün mü sorusunu yanıtlıyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gültekin ise kadın hastalıklarına dair merak edilenleri anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 3,5 yıllık evli, 24 yaşında, ev hanımı Tuğçe Gelin'in evine konuk olunuyor. Tuğçe Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün NLP Uzmanı ve Yaşam Koçu Sevil Tunç evliliklerde boşanmalar neden arttı, sosyal medya kullanımı ilişkileri nasıl etkiliyor sorularını yanıtlarken, Filiz Er ve kızı Ela Deniz Er lezzetli tarifleriyle konuk oluyor. Eczacı Elif Kaya Gaps diyeti ile ilgili bilgiler verirken, Uzman Lenfödem Terapisti Cemile Uydur lenfödemin tedavisi mümkün mü, damar sağlığını korumak için nelere dikkat etmeliyiz sorularını yanıtlıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Sağ Salim 2: Sil Baştan 'Türk Filmi'
          20:00

          Sağ Salim 2: Sil Baştan 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ersoy Güler'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Burçin Bildik, Ezgi Asaroğlu, Murat Akkoyunlu, Nazlı Tosunoğlu, Yakup Yavru, Kamil Güler, Hüseyin Avni Danyal, Metin Yıldız gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Sağ Salim 2: Sil Baştan", Çarşamba akşamı Show TV'de! Salim'in kimsesiz bir cenazeyi sevabına memleketine götürmeyi kabul etmesiyle başlayan trajikomik macera, yol arkadaşı Nihal'in annesinin intikam için rehin alınmasıyla yeniden başlıyor. Her yerde hepsi birbirinden azılı 11 "kötü" adamın seri katili olarak aranan kahramanlarımız tanınıp yakalanmamak için kılık değiştirirler. Ancak işler düşündükleri gibi gitmez. Salim beladan kurtulmak için eline silah alınca da talihsiz serüvenler dizisi yeniden başlar.

        •  Yok Artık 'Türk Filmi'
          22:15

          Yok Artık 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Caner Özyurtlu'nun yaptığı, Şebnem Bozoklu, Murat Akkoyunlu, Çağlar Çorumlu, Algı Eke, Demet Evgar, Serkan Keskin, Necip Memili, Erkan Kolçak Köstengil, Funda Eryiğit, Gökhan Kıraç, Ceren Moray ve Hilmi Özçelik gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Yok Artık", Çarşamba akşamı Show TV'de! Taksici Fikret, Istanbul trafiğinde sabahtan akşama kadar direksiyon sallarken sık sık "Yok artık!" dedirten komik olaylarla karşılaşır. Ehliyet almaya çalışan Asuman, iki aşk arasında kalan Faruk, kızı kaçırılan Cenk, sevgilisi hafızasını kaybedince ne yapacağını şaşıran Ceyda, söylediği minicik bir yalanın kurbanı olan Semih... Kısacası Fikret'in dünyası birbirinden çok farklı ve eğlenceli karakterlerin at koşturduğu bir yer halindedir.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Yok Artık 'Türk Filmi' (Tekrar)
          02:45

          Yok Artık 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Lezzet Akademisi (Tekrar)
          04:45

          Lezzet Akademisi (Tekrar)