Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel Hatay yöresine ait bir lezzet Mutabbal ve pancarlı karnabahar turşusu tarifi verirken, Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral akne ve sivilce için karbonatlı su maskesi, yüzdeki lekeler için doğal önerilerde bulunuyor. Diyetisyen Feride Yıldız yasaksız diyete dair bilinmeyenleri anlatırken, Kulak, Burun, Boğaz Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Yusuf Uçal burun estiğinde yaş önemli midir, burun estetiğine ne zaman karar verilir, burun şekli neye göre belirlenir sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 3 yıllık evli, 28 yaşında, okul öncesi öğretmeni Kübra Gelin'in evine konuk olunuyor. Kübra Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la
          15:00

          Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Gülperi 'Dizi'
          20:00

          Gülperi 'Dizi'

          Gülperi Kadir'e yardım etmek için elinden geleni yaparken Eyüp'ün engeline takılır ancak Eyüp'ün hesap etmediği bir durum gelişir. Kadir ise hapishanede olmasına rağmen Artemis'in kurtulması için çabalarken çaresiz bir bekleyiş içindedir. Hasan Artemis'i kurtarmak için kendi canını tehlikeye atar ve bu durum kendisine bile itiraf edemediği duyguların açığa çıkmasına sebep olur. Eyüp ise Kadir'den artık sonsuza dek kurtulmaya kararlıdır. Gülperi ve Kadir birlikte çıkacakları yola doğru ilk adımı atmaya karar verirler. Ancak bu sefer bu adımı atmak 20 yıl öncekinden de zor olacak ve beklemedikleri bir tehlikeyle karşı karşıya kalacaklardır.

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          04:45

          Gelin Evi (Tekrar)