Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Özge Ulusoy'un keyifli sunumuyla ekrana gelecek program "Hayat Güzeldir"de bugün Oyuncu, Sunucu ve Yazar Başak Sayan yeni kitabı NİGÂHDAR ve keyifli sohbetiyle konuk olurken, Biyolog ve Kozmetolog Pervin Bulgak ev yapımı güzellik önerilerinde bulunuyor. Beyin Omurilik ve Sınır Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Hilmi Kaya dar kanal, bel ve boyun fıtığının sebepleri ve tedavi yöntemlerini anlatırken, Fenomen, Şarkıcı, İş Adamı Mr. Jade yeni şarkısı ve keyifli sohbetiyle konuk oluyor. Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Koray Sevinç ise göz hastalıkları ve tedavi yöntemlerini paylaşıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. "Bir Aşk İki Hayat" filminin galasında ünlüler geçidi! Aras Bulut İynemli ve sevgilisi Bige Önal, neden Sevgililer Günü'nü kutlamıyor? Timuçin Esen, Burak Özçivit'le ilgili hangi soruyu "duymak bile" istemedi? Güldür Güldür Show ekibinin çekimlerine Cumartesi Sürprizi konuk oldu!

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          13:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Lezzet Akademisi (Tekrar)
          16:15

          Lezzet Akademisi (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Yeni)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Yeni)

          Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show başlıyor! Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show yeni sezonun renkli sürprizleri ve birbirinden eğlenceli skeçleri ile herkesi ekran başına kilitleyecek. 7'den 70'e herkesi ekran başına kilitleyen, ekranların komedi klasiğinde eğlence yeni sezonunda Emre Altuğ, Evrim Akın, Sinan Çalışkanoğlu ve Açelya Topaloğlu'nun katılmasıyla daha da renkli! Birinci Geleneksel Çay Festivali konserinde şarkı söyleyecek olan Kazım Baltuğ'u nasıl bir konser bekliyor? Belediye Başkanı İsmail ve yardımcısı Mustafa, Kazım'ın şarkısını hangi gerekçelerle bölecekler? Bir türlü istediği gibi şarkı söyleyemeyen Kazım Baltuğ, ne kadar daha dayanabilecek? Sevgililerinden gizli bir araya gelip batak oynayan erkekler, sevgililerine ne gibi yalanlar söylüyorlar? Kazım'ın eşi Çiçek'in, bir anda gelmesi batak gecesini nasıl mahvedecek? Adana Adliyesinde Hakim Hayati ve Kudret, birbirlerinden ilginç davaları inceleyecekler! Adana'da ne kadar ilginç davalar olabilir? Adana adliyesinde yeni işe başlamış Kudret, şaşkınlığını gizleyemeyecek! Arkadaşından aldığı filmi evde tek başına izlemek isteyen Bilal, ailesinin bir anda eve gelmesiyle filmi izleyemez! Bilal, ailesinin yanında filmi izlemeye neden utanıyor olabilir? Akrabaları ve basın mensuplarının da dahil olmasıyla merak konusu olan film akşamını nasıl bir son bekliyor?

        •  Dehşetin Dişleri 'Yabancı Film'
          23:30

          Dehşetin Dişleri 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Andrew Traucki'nin yaptığı, Damian Walshe-Howling, Gyton Grantley, Adrienne Pickering gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Dehşetin Dişleri", Cumartesi gecesi Show TV'de! Luke, kendisini ziyarete gelen eski sevgilisi Kate, kardeşi Matt ve Suzie'yi bir tekne turuna davet eder. Endonezya kıyısına doğru seyahat etmeyi planlayan grubu, Avustralya sularındaki Büyük mercan kayalıkları bölgesinde hiç de hoş olmayan sürprizler beklemektedir. Kayaklıklarda parçalanan tekne alabora olarak batar, yolcularının ise sadece 2 seçeneği vardır: ya enkaz üzerine bir umut kurtarılmayı bekleyecekler ya da köpek balıklarının cirit attığı bu sularda en yakındaki adaya, 20 mil kadar yüzeceklerdir. Fazla yol almaya fırsat kalmaz ve peşlerine takılan büyük beyaz köpek balığı suları kana boyar.

        •  Lezzet Akademisi (Tekrar)
          01:00

          Lezzet Akademisi (Tekrar)

        •  Dehşetin Dişleri 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:30

          Dehşetin Dişleri 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          04:00

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)