Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Özge Ulusoy'un keyifli sunumuyla ekrana gelecek program "Hayat Güzeldir"de bugün Nadide Sultan şarkıları, sohbeti ve mutfakta lezzetli tarifleriyle konuk olurken, Hamile Eğitim Uzmanı ve Bebek Hemşiresi Ayşe Öner bebek bakımına dair etkili önerilerde bulunuyor. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Ahmet Özyazgan kök hücre nedir, ortopedi alanında nasıl uygulanıyor sorularını yanıtlarken, Kalıcı Makyaj Uzmanı Melek Karasu kalıcı kaş, kirpik ve kalıcı dudak makyajının detaylarını veriyor. Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Fırat Helvacıoğlu akıllı lens, no touch lazer ve göz rengi değiştirme ameliyatlarına dair merak edilenleri anlatıyor.

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Pazar Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Bergüzar Korel'le Engin Akyürek'ten Pazar Sürprizi'ne özel açıklamalar! Güldür Güldür'ün yeni sezonunun en komik skeçleri Pazar Sürprizi'nde... İstanbul gecelerinde kim kiminle nerede ve nasıl yakalandı

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          13:00

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Lezzet Akademisi (Yeni Bölüm)
          16:15

          Lezzet Akademisi (Yeni Bölüm)

          Elenen yarışmacı Şeyma Sivri'nin yerine gelen Sinan Özdemir yarışmaya adapte olabilecek mi? BKM yapımı 'Lezzet Akademisi', Türk mutfağının en değerli lezzetlerini titizlikle hazırlayıp, yeniliklerle sunulacağı genç şef adaylarını, Berfin Erdoğan koçluğunda yarıştırmaya devam ediyor. Aylin Yazıcıoğlu, İsmet Saz ve Danilo Zanna'dan oluşan ve meslek erbabı yemek ustalarının jüri olduğu yarışmanın moderatörü de Sedef İybar! Bu haftanın konuk jürileri Mehmet Akif Köse ve Bülent Emrah Parlak! 'Lezzet Akademisi'nde şef adayları, bu hafta ilk etapta pastırmalı kuru fasulye ve bulgur pilavı yapacaklar. 2. etapta ise aynı malzemeleri yaratıcı ve yenilikçi düşünceleriyle harmanlayıp sofraya getirecekler. Hem pastırmalı kuru fasulye ve bulgur pilavı hazırlanışındaki püf noktalarını görecek, hem de aynı malzemelerin farklı uygulamalarıyla yeni fikirler edinecek hem de eğlence dolu bir yarışmanın heyecanını yaşayacaksınız!

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Jungle (TV'de İlk) 'Yabancı Sinema'
          20:00

          Jungle (TV'de İlk) 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Greg Mclean'in yaptığı, Daniel Radcliffe, Yasmin Kassim, Luis Jose Lopez gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Jungle", Pazar akşamı Show TV'de! Bir grup arkadaş, Bolivya ormanlarında bir gezi için tura katılırlar. Burası hayatta kalmak için en zor yerlerden biridir.

        •  Demir Adam 2 'Yabancı Sinema'
          22:15

          Demir Adam 2 'Yabancı Sinema'

        •  Jungle 'Yabancı Sinema' (Tekrar)
          00:30

          Jungle 'Yabancı Sinema' (Tekrar)

        •  Demir Adam 2 'Yabancı Sinema' (Tekrar)
          02:30

          Demir Adam 2 'Yabancı Sinema' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Tekrar)
          04:30

          Pazar Sürprizi (Tekrar)