Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel yemyeşil görünümüyle iştah açan "ıspanaklı kek" ve çocuklara özel "peynirli krep" tarifleriyle konuk olurken, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Şirin Seçkin anne karnındaki bebeğin psikolojisi olur mu, çocuklar nasıl beslenmeli, İnfluenza virüsünün belirtileri neler sorularını yanıtlıyor. Beyin-Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Gökhan Özçınar bel fıtığı ile ilgili merak edilenleri anlatırken, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan estetik dişte trend var mı, gülüş tasarımında nelere dikkat edilmeli, estetik diş uygulamalarında doğallık nasıl sağlanır sorularını yanıtlıyor. Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş ise estetik ve doğallık arasındaki bağı anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 1 yıllık evli, 29 yaşında, öğretmen Gülcan Gelin'in evine konuk olunuyor. Gülcan Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Psikolog Ramazan Şimşek evlilikte çiftler birbirlerine nasıl davranmalı, aşkın ömrü kaç yıl sorularını yanıtlarken, Uzman Dr. Şenay Eserdağ - Cinsel Terapist Op. Dr. Süleyman Eserdağ vajinusmus belirtileri ve tedavi yöntemlerini anlatıyor. Pilavcı Nedim Bey değişik ve lezzetli pilav çeşitleriyle Zahide Yetiş'in konuğu oluyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çarpışma 'Dizi'
          20:00

          Çarpışma 'Dizi'

          Kadir ve Adem'in içerisinde olduğu ölümcül kapan Adem'in üzerine kapanır. O anlarda ikisi arasında yaşananlara dair gizem perdesi aralanacak, Kadir öğrenecekleriyle yeni ve çetin bir yola çıkacaktır. Veli, Asiye'nin gerçekte kim olduğunu öğrenen Zeynep'i, konuşması halinde Asiye'yi öldürmekle tehdit eder. Zeynep, Selim'den Asiye'nin adresini öğrenmek ister ancak, aldığı cevap gözünü korkutur. Meral, doludizgin devam eden Kerem - Cemre aşkına fitne katmak için fırsat kollar. Demir'le de işbirliği yapar. Ufukta şimdi, büyük ve yıkıcı bir fırtına vardır ve Kerem ile Cemre'ye doğru hızla yaklaşmaktadır. Aylin, Veli'yle yakın zamanda görüştüklerini ağzından kaçırır. Kadir bu gerçeği kendinden saklayan Zeynep'e çok öfkelenir ve aralarında büyük bir kriz çıkar. Adalı'yı, her yerde aradığı Veli'ye, haberi olmadan bu kez Zeynep götürecek, Kadir yüz yüze geldiği Veli'yle yumruk yumruğa hesaplaşmaya girecektir. Veli, Yakup ve Cemil'in çaldığı paraları Cansız'a teslim edip, hayatına devam edeceğini düşünmektedir. Oysa ki, Cansız'ın kılıcı hala Veli'nin boynundadır. Ve Cansız, artık sadece Veli ve Selim'in için değil, hangi taşı kaldırsa altında onun ismine rastladığı Adalı için de büyük bir tehdittir.

        •  Aşk Geliyorum Demez 'Türk Filmi'
          00:15

          Aşk Geliyorum Demez 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Murat Şeker'in yaptığı; Tolgahan Sayışman, Bergüzar Korel, Altan Erkekli, Zeki Alasya, Sarp Apak gibi usta yer aldığı, 2009 yapımı "Aşk Geliyorum Demez" Perşembe gecesi Show TV'de! Aşk Geliyorum Demez" filmi, Mahmutpaşa'da bir han esnafının hikayesini anlatır. Tolgahan Sayışman (Ali) handaki esnaflardan birinin oğludur. Ali, oldukça yakışıklı ve çapkın bir delikanlıdır. Bergüzar Korel (Gözde) ise esnafın çalıştığı hanı satın alan zengin müteahhidin, yardımsever, doğaya ve hayvanlara düşkün kızıdır. Müteahhit, esnafın çalıştığı hanı satın alır ve orayı yıkıp alışveriş merkezi yapmaya karar verir. Han esnafının bir an önce hanı boşaltmasını isteyince esnaf birleşerek bir plan yapar ve Ali'den Gözde'yi etkileyerek hanı kurtarmasını ister. Bir yardım gecesinde tanışan Ali ve Gözde birbirlerinden çok etkilenirler. Esnafın da yardımıyla yapılan planlarla komik ve romantik bir hikâye başlar.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          04:45

          Gelin Evi (Tekrar)