Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "labne hamurlu çubuk poğaça", "pancarlı salata" ve "vişneli zebra muhallebi" tarifleri verirken, Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Barbaros Dokumacı kalp krizi belirtileri nelerdir, neden kalp krizi geçirilir, kalp hastaları kontrollere hangi sıklıkta gitmeli sorularını yanıtlıyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan ve Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş 14 Mart Tıp Bayramı'na özel meslek hayatlarının ilk yıllarını ve unutamadıkları anıları Kendine İyi Bak'ta paylaşıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 2,5 yıllık evli, 28 yaşında, gıda teknisyeni Tuğba Gelin'in evine konuk olunuyor. Tuğba Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Kerem Bıkmaz ağrılarınızın nedeni yürüyüşünüzde mi saklı, bel fıtığı evde test edilebilir mi sorularını yanıtlarken, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş göğüs ameliyatları ile ilgili merak edilenleri anlatıyor. Rumeli ekibi ise, birbirinden değişik Rumeli lezzetleriyle Zahide Yetiş'in konuğu oluyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Cumhurbaşkanı İle Özel
          21:00

          Cumhurbaşkanı İle Özel

          "CUMHURBAŞKANI İLE ÖZEL"ORTAK YAYINLA SHOW TV'DE! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Habertürk TV, Show TV ve Bloomberg HT ortak canlı yayınında Veyis Ateş ve Ece Üner'in sorularını yanıtlıyor... 2019 yerel seçim sürecinden beka sorunu tartışmalarına... Terörle mücadeleden savunma sanayinde gelinen noktaya... ABD, Rusya ve AB ile ilişkilerden seçim sonrası Türkiye'yi bekleyen gelişmelere kadar gündeme ve Türkiye'ye dair her şeyi Veyis Ateş ve Ece Üner soruyor, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yanıtlıyor. "Cumhurbaşkanı İle Özel" 14 Mart Perşembe saat 21.00'de Habertürk TV ve Bloomberg HT ortak yayınıyla Show TV'de!

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          23:15

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Nöbet 'Dizi' (Tekrar)
          01:45

          Nöbet 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          03:45

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Lezzet Akademisi (Tekrar)
          05:00

          Lezzet Akademisi (Tekrar)