Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel hem pratik hem lezzetli tarifleriyle konuk olurken, KBB Uzmanı Doç. Dr. Ozan Seymen Sezen burun ameliyatı öncesinde hastanın yapması gereken hazırlıkları anlatıyor. Thetahealing Bilinçaltı Terapisti ve Eğitmeni Yeşim Kuzu bilinçaltımızın hayatımıza etkilerini paylaşırken, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Murat Kezer robotik eklem cerrahisine dair merak edilen soruları yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 5 aylık evli, 24 yaşında, tıbbi sekreter Ayşenur Gelin'in evine konuk olunuyor. Ayşenur Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la
          15:00

          Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Gülperi 'Dizi'
          20:00

          Gülperi 'Dizi'

          Artemis'in isteğini duyan Gülperi yıkılır ve artık iyice sıkışmış olduklarını kabul etmek zorunda kalır. Kadir ise hala direnmeleri gerektiğini söylerken Hasan'ın da artık onlarla ilgili gerçeğin kıyısında olduğunun farkında değildir. Hasan, Gökhan'ın ince bir sınırda olduğunu fark edip ona müdahale etmek durumunda kalır. Bu olay aralarındaki dengeleri yeniden değiştirecektir. Hasan bir yandan da kardeşleriyle birlikte yeni bir mücadeleye girmek zorunda kalır. Gülperi ve Kadir birlikte çıktıkları yolculuğun en zor dönemecine girmişlerdir. Kadir, Gülperi'nin beklenmedik hamlesiyle şoka girer. Hasan, Bedriye ve Can ise aldıkları kararla bu dönemeci bambaşka bir noktaya çekeceklerdir.

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          04:45

          Gelin Evi (Tekrar)