Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Özge Ulusoy'un keyifli sunumuyla ekrana gelecek program "Hayat Güzeldir"de bugün Bahçe Tasarımcısı Aytül Temiz bitki dikimi ve saksı değişimi nasıl olmalı, çiçeklendirme yaparken hangi özelliklere dikkat etmeliyiz, bahçe ve balkonlarımıza hangi türde çiçekler dikmeliyiz sorularını yanıtlarken, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Kerem Bıkmaz bel ve boyun ağrılarının sebepleri ve tedavi yöntemlerine dair merak edilenleri anlatıyor. Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Akın Akyurt göz sağlığına dair önemli detaylar verirken, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güray Yeşiladalı estetikteki son trendleri anlatıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. "Türk İşi Dondurma" filminin galasında ayakkabı krizi! Şebnem Bozoklu nasıl zor anlar yaşadı? Çukur'un sevilen oyuncusu Erkan Kolçak Köstendil, İngilizcesiyle nasıl kahkahalar attırdı? Türk dizilerinin en unutulmaz kadın karakterleri hangileri? Dizi ve filmlerindeki yaş çelişkilerine inanamayacaksınız! Alişan, Demet Akalın'la barışmasıyla ilgili ilk kez konuştu!

        •  Lezzet Akademisi (Tekrar)
          13:00

          Lezzet Akademisi (Tekrar)

        •  Nöbet 'Dizi' (Tekrar)
          15:00

          Nöbet 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show yeni sezonun renkli sürprizleri ve birbirinden eğlenceli skeçleri ile herkesi ekran başına kilitliyor. Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle 7'den 70'e herkesi kahkaha tufanına davet ediyor! Yakın arkadaşlar Kazım, Bilal ve Mesut birbirlerini ne kadar gaza getirebilirler? Bilal'in arkadaşlarından etkilenip alacağı büyük karar ne olacak? Eski sevgililer İsmail ve Çiçek tuvalette karşılaşınca birbirlerine ne tepki gösterecekler? Peki, temizlik jeli zannettikleri şeyin kuvvetli yapıştırıcı olduğunu fark ettiklerinde kendilerini nasıl bir durumda bulacaklar? Aradığı aşkı bir türlü bulamayan Bilal, bu sefer de şansını Drakula'nın memleketi Transilvanya'da arıyor! Bilal'i bu ürkütücü memlekette ne gibi sürprizler bekliyor? Bilal mutlu sonu görebilecek mi? Patronları Mehtap'ın gözüne girmek için, Mehtap'ın devamlı geldiği restorana gelen Mesut ve İbrahim'i nasıl bir yemek bekliyor? Mehtap'a belli etmeden, hiç alışık olmadıkları doğu mutfağına ayak uydurabilecekler mi? Komplo teorilerine aşırı inanan Kudret'e eşi ve arkadaşları nasıl bir oyun oynayacaklar? Her şeyin farkında olduğunu düşünen Kudret'in inandığı komplo teorisi ne olabilir? Roma İmparatoru Sezar ve eşi Kleopatra'nın evliliklerinde ne gibi problemleri var? İlişkilerde çiftlerin tartışması eski Roma döneminde nasıl oluyordu? Gerçeklerin bir bir gün yüzüne çıktığı, kayıpların teker teker bulunduğu program, Yeter Yakalayan ile Tatlı Eşki bu hafta hangi acılı ailenin yüzünü güldürecek? Oğulları İbrahim'i arayan acılı aile Naime ve Çetin, nasıl birer ebeveyn?

        •  Kırmızı Kuyruklar Filosu 'Yabancı Film'
          23:30

          Kırmızı Kuyruklar Filosu 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Anthony Hemingway'in üstlendiği, Cuba Gooding Jr. , Gerald Mcraney, David Oyelowo gibi usta oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı "Kırmızı Kuyruklar Filosu" Cumartesi gecesi Show TV'de! Kırmızı Kuyruklar Filosu, sonunda kendilerini orduya kabul ettiren siyahi pilotların hikayesidir. Alman ve diğer düşman hatlarına hatırı sayılır zararlar veren Afro-Amerikalı bu askerler, uçaklarının kuyruklarını kırmızı renge boyayarak Amerikan havacılık tarihine Kırmızı Kuyruklar fenomenini gururla yazdırırlar. Gerçek bir olaydan uyarlanan film ikinci dünya savaşında hizmet veren Tuskegee Airmen adlı ilk siyahi savaş pilotlarının oluşturduğu grubun kahramanlık destanını konu ediniyor.

        •  Nöbet 'Dizi' (Tekrar)
          01:45

          Nöbet 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          04:00

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)