Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak artık hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel Hintlilerin detoks yemeği tarifini verirken, Cilt Uzmanı ve Kimyager Şems Arslan Hint kadınlarının güzellik sırlarını anlatıyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan hamileyken hangi durumlarda diş tedavileri yapılabilir, menopoz döneminde diş kaybı yaşanır mı, menopoz çene kemiğinde erimeye sebep olur mu sorularını yanıtlarken, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş boyun ve çene estetiği ile ilgili bilgiler veriyor. Ayrıca "Her şehri ünlüsüyle geziyoruz" adlı sosyal sorumluluk projesi için Denizli'ye giden Ebru Akel, hem Denizli'yi doyasıya geziyor hem de arkadaşları Özcan Deniz, Tuba Ünsal ve Saffet Emre Tonguç'la doyasıya muhabbet ediyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 15 Nisan Pazartesi günü saat 08.00'de Show TV'de!

        •  Kuaförüm Sensin (Yeni Bölüm)
          10:00

          Kuaförüm Sensin (Yeni Bölüm)

          Kuaför ve makyözler büyük ödülün sahibi olmak için yarışıyor... Kuaförler ve makyözler, takımlar halinde, kıyasıya bir rekabete giriyor. Birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Özge Borak tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Öncü Aslan, makyöz Özlem Aslan, model Ece Tan'dan oluşan birinci takım, kuaför Ferit Tural, makyör Can Özer, model Deniz Şakar'dan oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyöz Alev Işık, model Hicran Erdoğan'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Ramazan Arıkan, makyöz Saadet Dinçer, model Dilek Ural'dan dördüncü takım en iyi gelin saçını yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor! "Kuaförüm Sensin" 15 Nisan Pazartesi günü saat 10.00'da yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Gelin Evi (Yeni Bölüm)
          13:00

          Gelin Evi (Yeni Bölüm)

          Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası Gelin Evi'nde! Gelinler mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 1,5 yıllık evli, 24 yaşında, tarih öğretmeni Merve Gelin'in evine konuk olunuyor. Merve Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar. "Gelin Evi" 15 Nisan Pazartesi günü saat 13.00'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Zahide Yetiş'le (Canlı)
          15:00

          Zahide Yetiş'le (Canlı)

          Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleri ile Show TV'de izleyicileriyle buluşuyor. Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Uzm. Dr. Aydın Duygu diyette beslenme mi daha önemlidir, spor mu, aminoasit nedir, aminoasitin sağlığımız için önemi nedir sorularını yanıtlarken, Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Sefer Ogün Bölük katarakt ve akıllı lens hakkında merak edilenleri anlatıyor. Ayrıca programa Bilinçaltı ve Hipnoz Uzmanı Lily Lale Yılmaz ve Şef Mehmet Sur konuk oluyor. "Zahide Yetiş'le", 15 Nisan Pazartesi saat 15.00'te Show TV'de!

        •  Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        •  Çukur
          20:00

          Çukur

          Yamaç, hiç beklemediği anda, farkında olmadan Yüzüklü ile yan yana gelecek. Yüzüklü'nün, Yamaç'a Sena'nın ölümüyle ilgili ipucu bırakması Yamaç'ı, Meliha ile karşı karşıya getirecek. Sedat'ın hayatını kaybetmesi Çukur'a yepyeni bir düşman kazandıracak. Gözlerin Yüzüklü'ye çevrildiği sırada Timsah izini belli etmeden, Yamaç'a ulaşabilmek ve Sedat'ın intikamını alabilmek için Çukur'da ortalığı karıştıracak. Vartolu Salih'in değerli taşların peşine düşeceği bölümde, Yamaç sürpriz şekilde Baykal'dan telefon alacak. Herkesin Yüzüklü ve Baykal'a odaklandığı bölümde Timsah'ın, Koçovalı erkeklerinden biriyle yüzleşmesi şaşırtıcı bir sonla bitecek.

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          02:45

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Lezzet Akademisi (Tekrar)
          05:00

          Lezzet Akademisi (Tekrar)