Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          06:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel hamursuz "patates mantısı "ve "çilekli çikolata kaseleri" tarifleri verirken, Avukat Hüseyin Odabaşı en çok karşılaşılan iş davaları nelerdir, işe iade davası nedir, kimler işe iade davası açabilir, iş sözleşmesi nasıl yapılır sorularını yanıtlıyor. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Yusuf Aruser kök hücre ile ilgili bilgiler verirken, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gültekin kadın hastalıkları ve bebek tedavilerine dair merak edilenleri anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Kuaförüm Sensin
          10:00

          Kuaförüm Sensin

          Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Necati Kökenek, makyöz Seda Emanet, model Seda Gülbenli'den oluşan birinci takım, kuaför Ferit Tural, makyör Can Özen model Demet Kasar'dan oluşan ikinci takım, kuaför Emina Çarkoviç, makyöz Pelin Şentürk model Emine Gündem'den oluşan üçüncü takım ve kuaför Ramazan Arıkan, makyöz Saadet Dinçer, model Melek Şahin'den oluşan dördüncü takım boya ve kesim ile Arap makyajı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Yeşil Bursa'nın reyting rekorları kıran gelinleri Gelin Evi All Star'da yeniden yarışıyor. Üçüncü günün yarışmacısı 4 yıllık evli, 25 yaşında, ev hanımı, boydan boya camii fotoğraflı salonuyla çok konuşulan Nurdan Gelin oluyor. Nurdan Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş ve Prof Dr. Mustafa Karataş'la
          15:00

          Zahide Yetiş ve Prof Dr. Mustafa Karataş'la

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Programda bugün, Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Kadir Demir hazımsızlık ile ilgili bilgiler verirken, Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Fethiye Ersan hiç yumurtası olmayan kadın anne olabilir mi, kadının yumurtası nasıl gençleşir sorularını yanıtlıyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş ise Ramazan ayı ve oruçla ilgili merak edilenleri anlatıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show yeni sezonun renkli sürprizleri ve birbirinden eğlenceli skeçleri ile herkesi ekran başına kilitliyor. Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle 7'den 70'e herkesi kahkaha tufanına davet ediyor! Yayınlandığı günden beri bir sorunun dahi bilinemediği programda, aileler bugün bir sürpriz yapacak mı? Program sunucusu Mesut, program sonuna kadar sinirlerine ne kadar hâkim olabilecek? Sevdiği kadınla evlenmek için ilkokulu bitirmesi gereken mafya babası Hayati, üniversite öğrencisi İbrahim'den aldığı dersle sınavı geçebilecek mi? Bir mafya babasını sınava hazırlamanın ne gibi sıkıntıları olabilir? Kaynanaların ve gelinlerinin birbirleriyle yarıştığı programda tansiyon neden yükselecek? Yarışmacı kadınların birbirleri hakkındaki acımasız yorumlarının sebepleri neler? Öğrenci evi gibi kalabalık bir eve hırsız girerse ne olur? Hırsız İsmail bu kadar fazla nüfuslu bir dairede istediği gibi bir soygun yapabilecek mi? Evdeki öğrencilere yakalanmamak için, İsmail nasıl bir oyun oynayacak? Birbirlerine tamamen zıt iki arkadaş İbrahim ve Bilal, yeni taşınan kızlara nasıl yardımcı olacaklar? Mahalleye yeni taşınan kızların isteklerini yerine getiren İbrahim ve Bilal'i yıkacak haber ne olabilir? Uzun süredir işsiz olduğu için sevgilisini pahalı kafelere götüremeyen, sevgilisinin istediği aktiviteleri yapamayan Çetin, maddi durumunu sevgilisi Yeter'den ne kadar daha saklayabilecek? Maddiyatın ilişkide ne kadar önemi olabilir?

        •  İhanetin Bedeli 'Yabancı Film'
          23:15

          İhanetin Bedeli 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Mike Barker'ın yaptığı, Pierce Brosnan, Mario Bello ve Gerard Butler gibi usta oyuncuların yer aldığı 2007 yapımı "İhanetin Bedeli" Çarşamba gecesi Show TV'de! Neil ve Abby Warner, çocuklarıyla birlikte zengin ve mutlu bir yaşam süren bir karı kocadır. Ancak bu hayat kızlarının kaçırılmasıyla alt üst olur. Kızlarını kaçıran adam, Neil'in hayatını tam bir kâbusa çevirecektir.

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          00:45

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti
          01:30

          Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          04:00

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)