Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          06:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel kendi evinde izleyicilerimiz için bayram temizliğini uygulamalı anlatıyor. Sofra Tasarımcısı İrem Ekin Avcı bayram için alternatif tatlılar ve müthiş bir bayram sofrası örneğiyle konuk olurken, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan diş estetiği kişinin psikolojisini nasıl etkiler, dişteki çapraşıklıklar nasıl düzeltilir, gülümseme tasarımı yüzü nasıl etkiler sorularını yanıtlıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş ise yüz gençleştirme ve yanak estetiği konusunda bilgiler veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Kuaförüm Sensin
          10:00

          Kuaförüm Sensin

          Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Necati Kökenek, makyöz Seda Emanet, model Kevser İpek'ten oluşan birinci takım, kuaför Ferit Tural, makyör Can Özen model Edanur Kılıç'tan oluşan ikinci takım, kuaför Emina Çarkoviç, makyöz Pelin Şentürk model Gülşah Gül'den oluşan üçüncü takım ve kuaför Uğur Yıldız, makyöz Dilek Öz, model Harika Özkan'dan oluşan dördüncü takım saç kesimi ve toka kullanımı ile ışıltılı göz makyajı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 5 yıllık evli, 23 yaşında, ev hanımı Dilek Gelin'in evine konuk olunuyor. Dilek Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş ve Prof Dr. Mustafa Karataş'la
          15:00

          Zahide Yetiş ve Prof Dr. Mustafa Karataş'la

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Programda bugün Dr. Yavuz Dizdar sağlıklı yoğurt nasıl yapılır, mutfağımızdaki gizli tehlikeler neler sorularını yanıtlarken, Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Veysel Öztürk no touch lazer hakkında bilgiler veriyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş ise Ramazan ayı ve oruçla ilgili merak edilenleri anlatıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çarpışma 'Dizi'
          20:00

          Çarpışma 'Dizi'

          Kadir, Zeynep'i hızla hastaneye getirir. Zeynep ölümün kıyısındadır. Cansız'a nefreti katlanarak artan Kadir onu tanıyan, birlikte iş yapanların isimlerini tek tek öğrenir ve izini sürer. Veli de Cansız'ın peşindedir. Kadir ile Veli, iki ayrı koldan ve öldüre öldüre Cansız'a doğru ilerlerler. Kadir ve Veli'nin peşinde olduğu haberi kısa sürede Cansız'a da ulaşır. Cansız, adamlarına Aylin'i kaçırmaları talimatını verir. Aylin, Cemre ile birlikteyken zorla kaçırılır. Cansız, Aylin'in hayatına karşılık Kadir'den Veli'yi öldürmesini ister. Kadir gözünü kırpmadan Veli'yi vurur. Ancak Cansız sözünde durmaz ve Kadir'den, tıpkı Selim gibi kendisini öldürmesini ister. Kadir, Aylin'in yaşaması için tereddüt etmeden silahını başına dayar. Tam da bu sırada bir telefon sesi duyulur Kadir ile Cansız hesaplaşmasının seyri değişir. Artık yolun sonudur ve ikisinden biri için ölüm kaçınılmazdır.

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          00:15

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti
          01:30

          Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          03:45

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)