Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. "Hayat Güzeldir"de bugün Pasta Tasarımcısı ve Eğitmeni Tuğba Ünal pasta yapımının tüm inceliklerini anlatırken, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Hatice Ermin normal doğum mu sezaryen doğum mu daha sağlıklıdır, "Prenses doğum" nedir, gebelikte egzersiz yapmak sakıncalı mıdır sorularını yanıtlıyor. Stil Danışmanı Mehtap Betül Cengizhan bu yazın trend kumaşlarını anlatırken, Kalıcı Makyaj Uzmanı Beyhan Ateşoğlu kaş modelleri hakkında bilgi veriyor. Kulak, Burun, Boğaz Uzmanı Öğretim Üyesi Dr. Denizhan Dizdar ise burun estetiği ile ilgili merak edilenleri anlatıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          13:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show yeni sezonun renkli sürprizleri ve birbirinden eğlenceli skeçleri ile herkesi ekran başına kilitliyor. Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle 7'den 70'e herkesi kahkaha tufanına davet ediyor! Bu sefer çalışmak için köye giden yakışıklı Kazım, köyde de kadınların gözdesi olunca başına nasıl bir bela alacak? Köydeki erkekler bu durumdan rahatsız olunca ne yapacaklar? Aziz Bey ile Ne Haber'e tekrardan Yaşlı Naime teyze konuk oluyor! Eskiden Ramazanlar nasıldı? Dünyanın en yaşlı insanı unvanına sahip Naime Teyze, ne kadar eskiyi hatırlıyor olabilir? Bizans askerleri Bilal, İbrahim ve İsmail, amazona kadınlarının kalesini işgaline gelirse ne olur? Amazon kadınlarının savaşı kazanmak için kullandıkları stratejileri ne olabilir? Fenomen tartışma programı "Ben Seni Dinledim"de, uzayda hayat var mı konusunu tartışılıyor! Profesör Mesut'un da konuk olduğu programda, konuklar hangi konularda anlaşmazlık gösterecek? Mustafa, Çetin'e neden trip atıyor? Mustafa'nın ağzından laf almak ne kadar zor? Ne yaptığının farkında bile olmayan Çetin, Mustafa'nın anlattıklarına göre ne kadar önemli bir suç işlemiş olabilir? Sevdiği kızı amcasıyla istemeye giden acıların çocuğu Bilal, Mehtap'ın ailesi ile tanışınca ne yapacak? Bilal'in sürekli olumsuz düşünceleri Mehtap'ın ailesini ne kadar etkileyecek? Katılımcıların kendilerine örnek alacakları, hayat dersi çıkaracakları etkinlikte çıkan Hayati Kara nasıl biri? Nasıl zorluklar çekmiş? Nerelere nasıl gelmiş?

        •  İhanetin Bedeli 'Yabancı Film'
          23:15

          İhanetin Bedeli 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Mike Barker'ın yaptığı, Pierce Brosnan, Mario Bello ve Gerard Butler gibi usta oyuncuların yer aldığı 2007 yapımı "İhanetin Bedeli" Cumartesi gecesi Show TV'de! Neil ve Abby Warner, çocuklarıyla birlikte zengin ve mutlu bir yaşam süren bir karı kocadır. Ancak bu hayat kızlarının kaçırılmasıyla alt üst olur. Kızlarını kaçıran adam, Neil'in hayatını tam bir kâbusa çevirecektir.

        •  Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti
          01:00

          Prof Dr. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          03:45

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)