Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:30

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          08:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          10:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel kahvaltıların vazgeçilmezi çilek reçeli ve tost ekmeği pastası tarifleri verirken, Fitoterapist ve Homeopat Dr. Serdar Özgüç bağışıklık sistemini kuvvetlendirmeye yardımcı ballı bitkisel karışım önerisinde bulunuyor. Dermatolog Prof. Dr. Meral Şaşoğlu saçlarımız neden dökülür, saç dökülmesi ne zaman dikkate alınmalıdır, uzun yıllar önce dökülen saçlara kavuşmak mümkün müdür sorularını yanıtlarken, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gültekin gebelikte beslenme hakkında bilgiler veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          12:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin
          12:45

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile yaz boyu Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter ve makyaj vloggerı Sebile Ölmez'in saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Necati Kökenek, makyöz Seda Emanet, model Zeynep Okçu'dan oluşan birinci takım, kuaför Suat Cırıtcı, makyöz Ceyda Cahide Karyalı model Alev Alkılıç'tan oluşan ikinci takım, kuaför Emina Çarkoviç, makyöz Pelin Şentürk model Merve Gemici'den oluşan üçüncü takım ve kuaför Uğur Yıldız, makyöz Dilek Öz, model Tuğba Özkan'dan oluşan dördüncü takım mezuniyet saçı ve makyajı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          15:30

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show yeni sezonun renkli sürprizleri ve birbirinden eğlenceli skeçleri ile herkesi ekran başına kilitliyor. Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle 7'den 70'e herkesi kahkaha tufanına davet ediyor! Babalar ve çocuklarının yarıştığı program Yaparsın Baba'da yarışmanın galibi kimler olacak? Bilal ve Bahadır kuzusu etaplarda ne kadar zorlanacaklar? Belki de hayatının aşkı olan Ozan'ın gitmesine izin vermek istemeyen Özge, Ozan'ı uçağı kalkmadan durdurabilecek mi? Havaalanında sevdiğine koşan Özge, onu yavaşlatacak ne gibi sorunlarla karşılaşacak? Nikâh sırasında yaşanan bir karışıklık sonucu damadıyla evlenen Mesut, olayın şokunu nasıl atlatacak? Damat İbrahim, kayınpederiyle evlendiğini öğrenince ne yapacak? İlk görüşmeden ilişkinin sonuna kadar kadın ve erkeğin ilişkiye bakış açışında ne gibi farklılıklar olabilir? Yeni tanışan Yeter ve Kazım çiftine yakın arkadaşları nasıl yorumlar yapacaklar? Görgüsüz patron Naime'nin çalışanlarıyla arası nasıl? Çalışanlarının patronları Naime'ye sürpriz doğum günü hazırlaması Naime için ne ifade ediyor? Bayramdan bayrama aranan Hayati Teyze, bu durumdan ne kadar şikâyetçi olabilir? Sevilmeyen akraba Hayati teyze, yakınlarına neler yaşatıyor?

        •  Hırsız Var 'Türk Filmi'
          23:30

          Hırsız Var 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Oğuzhan Tercan'ın üstlendiği, Haluk Bilginer, Gülse Birsel, Mehmet Ali Erbil, Gamze Özçelik, Birol Üner, Ahmet Mümtaz Taylan ve Fatih Akın gibi usta oyuncuların yer aldığı 2005 yapımı "Hırsız Var" Çarşamba gecesi Show TV'de! Tüm malvarlığını kaybederek kalp krizinden ölen bir işadamının karısı (Gülse Birsel), mafya dünyasının bir temsilcisi (M. Ali Erbil), marjinal bir modacı (Haluk Bilginer), baş manken (Gamze Özçelik), profesyonel bir soyguncu (Fatih Akın) ve bir magazin gazetecisinin yollarının bir gecede kesiştiği varsayımı üzerine kurulan film, Türkiye'nin son 5-6 yılının en önemli gündem maddeleri olan finans, medya, yeraltı ve magazin dünyasını konu alıyor. Mafya babası Ekrem Uçar (M. Ali Erbil), hapisten çıkar. Ceren Serdar (Gamze Özçelik), Ekrem'in eski sevgilisidir ve onun dışarı çıkmasıyla birlikte paniğe kapılır. Modacı Seçkin Doruk (Haluk Bilginer), görkemli bir defile düzenler ve bu defilenin baş mankeni olan Ceren, defilenin finalinde podyuma girmek üzereyken eski sevgilisini görür ve bir anda ortalık karışır.

        •  Türk Filmi
          01:30

          Türk Filmi

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          03:30

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          05:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)