Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. "Hayat Güzeldir"de bugün Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Gökhan Mamur aileler çocuklarıyla tatile giderken nelere dikkat etmeli, havuz ve deniz suyu çocuk sağlığını nasıl etkiler sorularını yanıtlarken, Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Samet Yardımcı obezite ameliyatı ile ilgili bilgiler veriyor. Kalıcı Makyaj Sanatçısı Buket Atalay'ın kaş uygulamasında dikkat edilmesi gereken noktaları paylaştığı programa Londra'dan Türkiye'ye gelen, müzik piyasalarını alt üst eden başarılı şarkıcı Nüvit Yıldız renk katıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Cem Yılmaz'la sevgilisi Defne Samyeli'nin Bodrum'daki aşk tatilinden çok özel görüntüler! Eser Yenenler'in Kilyos'taki düğününde neler oldu, düğüne kimler katıldı, düğünün gözden kaçan detayları! Gülşen ve oğlu Azur'un deniz keyfi... Neslihan Atagül hamilelik sorularına neden sinirlendi?

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          15:30

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show yeni sezonun renkli sürprizleri ve birbirinden eğlenceli skeçleri ile herkesi ekran başına kilitliyor. Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle 7'den 70'e herkesi kahkaha tufanına davet ediyor! Yaralara merhem olan program "Yaralı Show" bu hafta hangi yaralı isimlere yer veriyor? Atanamayan İngilizce öğretmeni Çetin, program aracılığı ile derdini anlatabilecek mi? Program sunucusu Hayati, konukların acılarını dinlerken ne kadar adil olabiliyor? Kızlarını istemeye gelen damat ve ailesinin kibar bir aile olmasını bekleyen İsmail, gelen aileyi umduğu gibi bulabilecek mi? Damat ve ailesi kibarlık konusunda ne kadar ileri gidebilirler? İsmail, damat ve ailesinin kibarlığı karşısında ne yapacak? Karşı cinsle iletişim kurma konusunda Bilal ne kadar sıkıntı yaşıyor olabilir? Uçakta beğendiği kişiyle konuşmayı nasıl başlatacak? Bilal'in sohbet açma girişimi duyan yolcular, Bilal'e nasıl zor anlar yaşatacaklar? "Aşkım Kudret Kıpraşmak'la Küsler Barışıyor" programında bu hafta hangi şanslı çiftlerin yüzü gülecek? Kariyerinde bir çifti bile küs bırakmayan Aşkım Kudret Kıpraşmak'ı bekleyen sürpriz ne? Onlarca ülke gezip aradığı bulamayan Bilal, şansını Vahşi Batı'da denerse başına ne gelebilir? Vahşi batıdaki aile bağları Bilal'i ne gibi sıkıntıya sokacak? Sevdiği kızın ailesi Bilal'i damat olarak kabul edecek mi?

        •  Seçkin Tetikçiler 'Yabancı Film'
          23:30

          Seçkin Tetikçiler 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Gary McKendry'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Jason Statham, Robert De Niro, Clive Owen gibi usta oyuncuların yer aldığı 2011 yapımı "Seçkin Tetikçiler", Cumartesi gecesi Show TV'de! İngiliz Gizli Servisi'nin eğitimli ve emekli üyelerinden biri, kendisini yetiştiren kişi zor durumda kalınca bu tehlikeli hayata geri dönmek zorunda kalır. Dostunu kurtarmak, sandığı kadar kolay olmayacaktır. Çünkü en az kendisi kadar yetenekli diğer ajanı ve iyi yetiştirilmiş üç özel katili alt etmek durumundadır.

        •  Seçkin Tetikçiler 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:45

          Seçkin Tetikçiler 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          03:45

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)