Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)
          06:30

          Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          08:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          10:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Koruyucu Sağlık Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral ve Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel bahçede sıcak yaz günlerinde serinletecek aynı zamanda da hafifletecek içecek tarifleri veriyor. Doç. Dr. Oytun Erbaş sirkeli suyla yıkanan gıdalar ne kadar güvenli, havuç ve domates ömrü uzatıyor mu, mutfağımızdaki tehlikeler neler sorularını yanıtlarken, Dermatolog Prof. Dr. Meral Şaşoğlu sağlıklı saç ve kirpikler hakkında merak edilenleri anlatıyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gültekin ise polikistik over sendromu ile ilgili bilgiler paylaşıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          12:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin
          12:45

          Kuaförüm Sensin

          Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter ve makyaj vloggerı Sebile Ölmez'in saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Hayat Bölükbaşı, makyöz Özlem Kurt, model Günel'den oluşan birinci takım, kuaför Suat Çiritçi makyöz Ceyda Cahide Karyalı model Zeynep Tok'tan oluşan ikinci takım, kuaför Emine Yılmaz, makyöz Pelin Şentürk model Şeymanur Erbay'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Uğur Yıldız, makyöz Dilek Öz, model Hatice Korkmaz'dan oluşan dördüncü takım sünnet annesi saçı ve makyajı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show yeni sezonun renkli sürprizleri ve birbirinden eğlenceli skeçleri ile herkesi ekran başına kilitliyor. Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle 7'den 70'e herkesi kahkaha tufanına davet ediyor! Hancılığı bırakıp Bizans kalesinde büfeci açan İbrahim'in huzur dolu günleri neden sona erecek? Kara Mesut'tan uzak durmak isterken kendini yeniden olayların içinde bulan İbrahim, Kara Mesut'a bu sefer nasıl tepki gösterecek? Kız tarafı ve erkek tarafının oluşturduğu ilişki meclisinde gündem gerçekleşmeyen evlilik teklifi! Mesut ve Yeter'in evlilik meselelerinin tartışıldığı oturumda, taraflar kendilerini nasıl savunacaklar? İlişki meclisinde oturum nasıl sonlanacak? Aşırı kilolarından rahatsız olan İbrahim'i, Bilal Hoca hangi bilimsel yöntemlerle tedavi edecek? Peki, Bilal Hoca'nın bilimsel yöntemlerini hastalar nasıl yorumluyor olabilir? Program çekimleri için New York'a giden Afroditler, Bahadır'ın Stick dükkânına uğrarsa neler yaşanır? Dünyaca ünlü aşçı Bahadır, dükkanında Afroditleri görünce ne tepki verecek? Olayların arkadaşındaki sır perdesini aralayan program Yeter Yakalayan ile Tatlı Eşki'de bu hafta hangi acılı aile konuk oluyor? Kayıpları bulup acılı ailelerin yüreklere su serpen Yeter Yakalayan, Naime ve ailesine de yardımcı olabilecek mi?

        •  Aşk Sana Benzer 'Türk Filmi'
          23:30

          Aşk Sana Benzer 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Taner Elhan'ın yaptığı, Fahriye Evcen, Burak Özçivit, Selim Bayraktar, Yavuz Bingöl, Birsen Dürülü gibi usta yer aldığı 2015 yapımı "Aşk Sana Benzer" Çarşamba gecesi Show TV'de! Ege'de bir balıkçı kasabasında, ailesinden kalan restoranı elinde tutmak için mücadele veren Ali, bir gün kasabaya gelen ve esrarengiz bir kız olan Deniz ile karşılaşır. Birbirlerine karşı büyük bir çekim hisseden Deniz ve Ali'nin aşkına dondurmacıdan manava kadar kasabanın pek çok sakini şahittir. Bu sıcak Ege kasabası, kendisi gibi bir aşka tanıklık ederken, Deniz'in geçmişinden gelenler onun ve aşkının peşini bırakmayacaktır.

        •  Aşk Sana Benzer 'Türk Filmi' (Tekrar)
          01:45

          Aşk Sana Benzer 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          03:30

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)
          05:15

          Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)