Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          08:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          10:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Dr. Yavuz Dizdar midye tüketmek ne kadar sağlıklı, hangi şehirde ne kanseri, neden görülüyor sorularını yanıtlarken, Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel sofraların vazgeçilmezi çayı sağlıklı demlemenin püf noktalarını veriyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan, "Olduğumdan yaşlı görünüyorum aynalara küstüm" diyen Nilgün Hanım'ı hayallerindeki görünüme kavuşturuyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          12:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin
          12:45

          Kuaförüm Sensin

          Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter ve makyaj vloggerı Sebile Ölmez'in saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Hayat Bölükbaşı, makyöz Özlem Kurt, model Günel'den oluşan birinci takım, kuaför Suat Çiritçi makyöz Ceyda Cahide Karyalı model Zeynep Tok'tan oluşan ikinci takım, kuaför Emine Yılmaz, makyöz Pelin Şentürk model Şeymanur Erbay'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Uğur Yıldız, makyöz Dilek Öz, model Hatice Korkmaz'dan oluşan dördüncü takım fularlı saç modeli ve modelin yüzüne en çok yakışan makyajı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Sağ Salim 'Türk Filmi'
          20:00

          Sağ Salim 'Türk Filmi'

          YÖN: ERSOY GÜLEROYN: BURÇİN BİLDİK, ALPER SALDIRAN, FULYA ZENGİNER, KENAN ECE, HÜSEYİN AVNİ DANYAL2012 Salim hem ölümden hem de ölülerden çok korkan, saf bir Anadolu köylüsüdür. Ekmeğini taştan çıkartır; köyden kasabaya kamyonetiyle mal taşıyarak üç beş kuruşla hayatını döndürür. Fakat kabus gördüğü bir gecenin sabahında köy muhtarı kendisinden Mersin'den Sivas'a bir cenaze taşımasını rica eder. Başta çok isteksiz olsa da muhtarın ısrarı kıramaz ve komedi dolu yolculuk başlar...

        •  Türkler Çıldırmış Olmalı 'Türk Filmi'
          22:00

          Türkler Çıldırmış Olmalı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Murat Aslan'ın yaptığı, Tuba Ünsal, Peker Açıkalın, Önder Açıkbaş, Oya Aydoğan, Ruhi Sarı, Kadir Çöpdemir, Durul Bazan, Zeynep Beşerler, Erdal Tosun ve Erdem Akakçe gibi usta oyuncuların yer aldığı 2009 yapımı "Türkler Çıldırmış Olmalı" Perşembe akşamı Show TV'de! Film Türkiye'nin en zengin işadamının ailesi ile dünya turuna çıkması ve Güney Afrika kıyılarında Somalili korsanlar tarafından kaçırılması ile başlıyor. Korsanlar işadamı için Türkiye'den yüklü miktarda fidye istiyorlar. Türk Hükümeti de işadamının kurtarılması için askeri bir tim gönderilmesine karar veriyor. Ancak bir diplomatın önerisi dikkate alınarak uluslararası ilişkilerin hassas dengesi sebebi ile bu iş için resmi bir tim değil de 'Her Türk asker doğar' sözünden yola çıkarak illegal bir tim oluşturuluyor. Bir hafta gibi kısa bir sürede operasyon için bu ekibi eğitmek timin liderleri Albay Mehmet Kara ve onun güzelliği kadar sertliği ve disiplini ile de tanınan kızı, yüzbaşı Asena (Zeynep Beşerler)'ya düşer. Eğitimden sonra Güney Afrika'ya bırakılan ekip Somalili korsanlar ve Afrikalı yerliler ile mücadele ederler, maceradan maceraya koşarlar... Afrikalı yerli kabilenin şamanı (Kadir Çöpdemir)'de onlara bu maceralarında yardımcı olur. Bu arada Somalili korsanların lideri Adbul Hasbi Aden (Erdal Tosun), Türk işadamı Fahri Bayer'in (Levent Özdilek) ve eşi Şenay Bayer'in (Oya Aydoğan) kızları Tuğçe'ye (Tuğba Ünsal) aşık olur.

        •  Sağ Salim 'Türk Filmi' (Tekrar)
          00:00

          Sağ Salim 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Türkler Çıldırmış Olmalı 'Türk Filmi'
          02:00

          Türkler Çıldırmış Olmalı 'Türk Filmi'

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          04:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)
          05:45

          Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)