Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Programda bugün Psikolog-Oyuncu Parla Şenol ve Psikolog-Eğitimci Kutay Ürkmen evinizin anahtarı kayınvalidenizde var mıdır, kadınlara veya erkeklere asla söylenmemesi gereken şeyler nelerdir, ikili ilişkilerde neler yapılmalı neler yapılmamalı sorularını yanıtlarken, Eczacı Selen Esener "Sevgisiz kalmış kadın maskesi", "Kakao ile botoks maskesi" ve "Gözenek sıkılaştıran maske" tarifleriyle konuk oluyor. Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Hakan Demirci ise kilo veremiyorsak sebebi mutsuz bağırsaklar olabilir mi, probiyotik ve prebiyotik hangi besinlerde bulunur, gaita nakli nedir, hangi hastalıkların tedavisinde kullanılabilir sorularını yanıtlıyor.

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Pazar Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. İbrahim Kutluay ve oğlunun Bodrum'daki keyifli anları... Aleyna Tilki, kiminle aşk yaşadığı iddialarını yalanladı? Hangi ünlü şarkıcı Bodrum'da hayranlarından kurtulmak için koşarak kaçtı?

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          13:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Yeni Gelin (Tekrar)
          15:30

          Yeni Gelin (Tekrar)

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Aramızdaki Dünya (TV'de İlk)
          20:00

          Aramızdaki Dünya (TV'de İlk)

          Yönetmenliğini Peter Chelsom'un yaptığı, Gary Oldman, Asa Butterfield, Carla Gugino, Britt Robertson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Aramızdaki Dünya", Pazar akşamı TV'de ilk kez Show TV'de! Mars'ta insan kolonisi kurmak için yola çıkan bir uzay mekiğindeki astronotlardan biri olan Sarah Elliot, Mars'a iniş yaptıktan hemen sonra bir erkek çocuğu dünyaya getirirken hayatını kaybeder. Ekipteki diğer kişiler tarafından büyütülen Gardner Elliot, 16 yaşına geldiğinde yalnızca 14 bilim adamını tanıyan, dünyaya dair okudukları dışında hiçbir bilgisi olmayan fakat son derece zeki ve meraklı bir genç haline gelmiştir. Dünyaya geri gönderilen Gardner, burada büyük bir kültür şoku yaşar. Yapılan tıbbi testlerde bünyesinin dünya atmosferine uygun olmadığı tespit edilir. Fakat Gardner, NASA'nın kendisine tahsis ettiği yerden kaçarak internette tanıştığı ve dünyada tanıdığı tek kişi olan genç kız Tulsa ile dünyayı ve kendi insani duygularını keşfedeceği bir yolculuğa çıkar.

        •  Rubato Zamanı (Yeni Bölüm)
          22:30

          Rubato Zamanı (Yeni Bölüm)

          Yapımını Film Sanat'ın yapımcılığını Serdar Seki'nin üstlendiği, müzikseverleri ekran başına toplayan tek program Rubato Zamanı birbirinden özel isimleri ağırlamaya devam ediyor. Usta müzisyenleri Fatih Ahıskalı, Göksun Çavdar, Özer Arkun ve Eralp Görgün'den oluşan Rubato grubu bu akşam birbirinden usta isimleri konuk ediyor. Hakan Altun, Derya Uluğ, Zafer Algöz ve Rubato grubu, muhteşem müzik şöleniyle Show TV'de sizleri bekliyor. Programda neler mi var? Klasik şarkılara getirilen şaşırtıcı yorumlar, bir araya gelmesi bile başlı başına olay olan güçlü isimlerin düetleri, kendi tarzlarında isim yapmış seslerden duymaya alışık olmadığımız şarkılar, oyunculukları yanında müzikle ilgili yetenekleriyle de hayran bırakan renkli konuklar...

        •  Aramızdaki Dünya
          00:30

          Aramızdaki Dünya

        •  Pazar Sürprizi (Tekrar)
          02:45

          Pazar Sürprizi (Tekrar)

        •  Gülümse Yeter (Tekrar)
          05:00

          Gülümse Yeter (Tekrar)